Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

ΕΥΧΕΣ για τις ευρωεκλογές 2014

(1/1)

Loumakis:
    Κυριακή του Τυφλού σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο της Εκκλησίας μας. Χρόνια πολλά, λοιπόν, στους εορτάζοντες ψηφοφόρους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που, μέσα στην τύφλα τους, δεν βλέπουν το κακό και την καταστροφή που προκαλεί στη χώρα η πολιτική της κυβέρνησης. Να τους ευχηθούμε, όπως ο Κύριος χάρισε την όραση στον εκ γενετής τυφλό, έτσι θαυματουργικά να τους φωτίσει και αυτούς να συνειδητοποιήσουν την εθνικά και κοινωνικά καταστρεπτική πολιτική της κυβέρνησης και να ψηφίσουν ανάλογα (άν και χλωμό το βλέπω, ακόμα και τα θαύματα έχουν κάποια όρια).

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος    Κυριακή του Τυφλού σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο της Εκκλησίας μας. Χρόνια πολλά, λοιπόν, στους εορτάζοντες ψηφοφόρους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που, μέσα στην τύφλα τους, δεν βλέπουν το κακό και την καταστροφή που προκαλεί στη χώρα η πολιτική της κυβέρνησης. Να τους ευχηθούμε, όπως ο Κύριος χάρισε την όραση στον εκ γενετής τυφλό, έτσι θαυματουργικά να τους φωτίσει και αυτούς να συνειδητοποιήσουν την εθνικά και κοινωνικά καταστρεπτική πολιτική της κυβέρνησης και να ψηφίσουν ανάλογα (άν και χλωμό το βλέπω, ακόμα και τα θαύματα έχουν κάποια όρια).

--- Τέλος παράθεσης ---
Για πες μας τι ψηφίζουν οι μονόφθαλμοι και οι ανοιχτομάτες....μια και δεν έχω πάει να ψηφίσω ακόμη.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚυριακή του Τυφλού σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο της Εκκλησίας μας. Χρόνια πολλά, λοιπόν, στους εορτάζοντες ψηφοφόρους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που, μέσα στην τύφλα τους, δεν βλέπουν το κακό και την καταστροφή που προκαλεί στη χώρα η πολιτική της κυβέρνησης. Να τους ευχηθούμε, όπως ο Κύριος χάρισε την όραση στον εκ γενετής τυφλό, έτσι θαυματουργικά να τους φωτίσει και αυτούς να συνειδητοποιήσουν την εθνικά και κοινωνικά καταστρεπτική πολιτική της κυβέρνησης και να ψηφίσουν ανάλογα (άν και χλωμό το βλέπω, ακόμα και τα θαύματα έχουν κάποια όρια).

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Και για όσους νομίζουν ότι έχουν το μέλλον στα χέρια τους ας απολαύσουν το παρακάτω βίντεο.
Το παρακάτω βίντεο, δεν είναι σημαία μου, δεν με εκφράζει ο περιορισμός σε δύο αρχηγούς κομμάτων αλλά το βλέπω απολύτως κριτικά και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα μπορούσε να γίνει το ίδιο με την πλειοψηφία των πολιτικών μας (εκλεγμένων και μη). Το έχω δει εδώ και κάποιες μέρες αλλά δεν ήθελα να επηρεάσω την ψήφο κανενός. Απολαύστε το.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση