Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Ωράριο ιατρών ΕΣΥ.

<< < (2/5) > >>

Αρχίατρος:
Για να βλέπουμε και την άλλη πλευρά του νομίσματος, ποιό ακριβώς ωράριο τηρούσε η Γενική Ιατρός σε άγονο νησάκι του Αιγαίου, όταν την κοπανούσε 2 εβδομάδες τον μήνα αφήνοντας πίσω τον αγροτικό, ενώ την ίδια στιγμή τσέπωνε (τις καλές εποχές) κοντά 3 χιλιάρικα μισθό και εφημερίες ;

GirousisN:
Συμβαίνουν και δίπλα μας ευτράπελα...

Χτυπούσαν» κάρτα και ύστερα πήγαιναν για… τένις γιατροί σε νοσοκομείο της Νάπολης.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκαν σήμερα 55 εργαζόμενοι από το νοσοκομείο της Νάπολης Λορέτο Μάρε στο πλαίσιο έρευνας των Καραμπινιέρων.

Όπως αποδείχθηκε με κάμερες κλειστού κυκλώματος που τοποθετήθηκαν, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι «χτυπούσαν» την κάρτα τους και στην συνέχεια ασχολούνταν με ιδιωτικές τους υποθέσεις: κάποιοι πήγαιναν να παίξουν τένις και κάποιοι άλλοι να ψωνίσουν, πάντα εν ώρα εργασίας.
Στην υπόθεση ενέχονται ένας νευρολόγος, ένας γυναικολόγος, νοσοκόμοι και διοικητικοί υπάλληλοι. Κατηγορούνται όλοι τους για απάτη σε βάρος του ιταλικού δημοσίου. Σύντομα αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι πρώτες ανακρίσεις.

Παράλληλα οι κάμερες που τοποθέτησαν οι Καραμπινιέροι απαθανάτισαν και υπαλλήλους οι οποίοι κάλυπταν τους απόντες και χτυπούσαν μέχρι και 20 κάρτες συναδέλφων τους που δεν βρίσκονταν στο νοσοκομείο. Οι συνεννοήσεις της τελευταίας στιγμής γίνονταν και μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων. Εμβληματική, όπως σημειώνει ο ιταλικός Τύπος, είναι η περίπτωση ενός γιατρού, ο οποίος την ώρα που θα έπρεπε να εξετάζει ασθενείς, είχε πάει σε χρυσοχοείο για να αγοράσει τιμαλφή για την σύντροφό του.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Παράλληλα οι κάμερες που τοποθέτησαν οι Καραμπινιέροι απαθανάτισαν και υπαλλήλους οι οποίοι κάλυπταν τους απόντες και χτυπούσαν μέχρι και 20 κάρτες συναδέλφων τους που δεν βρίσκονταν στο νοσοκομείο. Οι συνεννοήσεις της τελευταίας στιγμής γίνονταν και μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων.
--- Τέλος παράθεσης ---

Το θέμα του χτυπήματος κάρτας το έχουμε αναδείξει σε επιστήμη εδώ και δεκάδες χρόνια στην Ελλάδα. Μάλιστα πολύ καιρό πριν την έναρξη χρησιμοποίησης κινητών τηλεφώνων. Τι να μας πουν τώρα οι Ιταλοί ακόμη κι αν είναι Ναπολιτάνοι;

Μπορείτε να μου εξηγήσετε το:

--- Παράθεση ---Σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκαν σήμερα 55 εργαζόμενοι από το νοσοκομείο της Νάπολης Λορέτο Μάρε στο πλαίσιο έρευνας των Καραμπινιέρων.
--- Τέλος παράθεσης ---

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος η περίπτωση ενός γιατρού, ο οποίος την ώρα που θα έπρεπε να εξετάζει ασθενείς, είχε πάει σε χρυσοχοείο για να αγοράσει τιμαλφή για την σύντροφό του.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ, επειδή το ζώ στο πετσί μου εδώ και 10 χρόνια, σκέφτομαι και συμπάσχω με τον έντιμο συνάδελφο του κοπανατζή γιατρού: Εκείνος που μένει πίσω, πρέπει να βγάλει και τη δουλειά εκείνου που την κοπάνησε!

GirousisN:
Έλειπαν 5 στους 6 από τμήμα του ΠΑΓΝΗ.

Αποκαλυπτικός ήταν ο αιφνιδιαστικός έλεγχος του αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη στη 1 το μεσημέρι
της Κυριακής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε ένα τμήμα από τους 6 εργαζόμενους που είχαν ενεργή εφημερία μόνο ο ένας βρισκόταν στη θέση του. Οι άλλοι 5 που απουσίαζαν, αναζητήθηκαν και εμφανίστηκαν μισή ή μια ώρα αργότερα.

Τώρα καλούνται από τη διοίκηση σε απολογία για να αιτιολογήσουν την απουσία τους. Η ξαφνική παρουσία του αναπλ. διοικητή ο οποίος επισκέφθηκε διάφορες κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου προκάλεσε αναστάτωση, η οποία ήταν εντονότερη σε συγκεκριμένο τομέα αφού εκεί οι περισσότεροι εργαζόμενοι ήταν άφαντοι.

Ο διοικητής ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος επιβεβαίωσε το περιστατικό και είπε ότι θα κληθούν σε απολογία οι διευθυντές και οι εργαζόμενοι του τμήματος, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

“Απουσίαζαν, αναζητήθηκαν και μετά από μισή ή μία ώρα πήγαν στις θέσεις τους. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στα δύο νοσοκομεία για να διαπιστώσουμε αν οι εφημερίες γίνονται κανονικά” σημείωσε ο διοικητής προσθέτοντας ότι όσοι απουσιάζουν αδικαιολόγητα θα έχουν κυρώσεις.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση