Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Παραιτηση γενικου ιατρου απο Π.Ι.
(1/1)
jordi:
Καλησπερα συναδελφοι.Μπορει να μου πει καποιος οταν παραιτηθει ενας Γενικος Ιατρος απο ενα Π.Ι.,θελει 2 παραιτησεις;Οταν εχει κανει παραιτηση(την 1η,υποθετω),συνεχιζει να κανει εφημερειες;Μετα,πρεπει να περιμενει το φεκ παραιτησης να βγει για να δηλωσει εκ νεου μεσω προκυρηξης αγροτικων;Εχει καποια ποινη για την μετεπειτα εξελιξη του;Ξεκιναει σαν πρωτοδιοριζομενος επιμ Β,στην καινουργια θεση;Ευχαριστω.
ΑΡΗΣ:
Οι δυο παραιτήσεις ισχύουν για τους δημόσιους υπαλλήλους, όχι για τους ιατρούς ΕΣΥ. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αναζητήσετε στο φόρουμ καθώς έχουν αναλυθεί εκτενώς.
Μαραγκος Μ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα συναδελφοι.Μπορει να μου πει καποιος οταν παραιτηθει ενας Γενικος Ιατρος απο ενα Π.Ι.,θελει 2 παραιτησεις;Οταν εχει κανει παραιτηση(την 1η,υποθετω),συνεχιζει να κανει εφημερειες;Μετα,πρεπει να περιμενει το φεκ παραιτησης να βγει για να δηλωσει εκ νεου μεσω προκυρηξης αγροτικων;Εχει καποια ποινη για την μετεπειτα εξελιξη του;Ξεκιναει σαν πρωτοδιοριζομενος επιμ Β,στην καινουργια θεση;Ευχαριστω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μια φορά κάνεις παραίτηση και μετά απο ένα μήνα βγαίνει το ΦΕΚ. Απο την στιγμή που δηλώσεις παραίτηση μπορείς ή να δουλεύεις ή να είσαι σε άδεια αναρρωτική ή κανονική.
Chris.A.:
Τι γίνεται σε περίπτωση που είμαστε σε καθεστώς παραίτησης (έχουν περάσει 2 μήνες από την υποβολή της ) και μέσα Απριλίου συμπληρώνεται ένας μήνας από την ενημέρωση του υπουργείου ;
Συνήθως μου έχουν πει βγαίνει το ΦΕΚ ένα μήνα μετά την ενημέρωση του Υπουργείου.
Καθώς το περιβάλλον εργασίας με την ανακοίνωση της παραίτησης έγινε αφιλόξενο έλαβα όλο το υπόλοιπο κανονικής άδειας και μέχρι να βγει το πολυπόθητο ΦΕΚ θα αιτηθω αναρρωτικες που δικαουμαι .Μαλιστα μου είπε η υγειονομική περιφέρεια να πάρω από παθήσεις πχ με ορθοπαιδική πάθηση .
Εάν είμαστε σε φάση παραιτησης γίνεται ο ίδιος έλεγχος με τη διάρκεια των αναρρωτικών ;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση