ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Σχετικα με το Prevenar...

(1/3) > >>

Elisavet:
Καλημερα σε ολους (και καλη ψηφο σε οσους δεν εχουν παει ακομη)!
Σαν νεα συναδελφος θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Prevenar.
Βρηκα το εντυπο-Γνωματευση που (απ' οτι καταλαβα) απαιτειται ακομη, αν και ...ατονισε, για να γραψουμε το εμβολιο. Στο εντυπο ομως γραφει οτι, σ'αυτην και σ'αυτην την περιπτωση, χορηγειται το 23δυναμο εμβολιο (φανταζομαι Pneumo23), ενω το Prevenar ειναι 13δυναμο.
 Μπορουμε λοιπον να γραψουμε Prevenar και να το συνοδεψουμε με αυτο το χαρτι? Μηπως υπαρχει αλλο χαρτι, ειδικο για το Prevenarπου δεν το εχω? ???
Σας ευχαριστω πολυ! :)

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημερα σε ολους (και καλη ψηφο σε οσους δεν εχουν παει ακομη)!
Σαν νεα συναδελφος θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το Prevenar.
Βρηκα το εντυπο-Γνωματευση που (απ' οτι καταλαβα) απαιτειται ακομη, αν και ...ατονισε, για να γραψουμε το εμβολιο. Στο εντυπο ομως γραφει οτι, σ'αυτην και σ'αυτην την περιπτωση, χορηγειται το 23δυναμο εμβολιο (φανταζομαι Pneumo23), ενω το Prevenar ειναι 13δυναμο.
 Μπορουμε λοιπον να γραψουμε Prevenar και να το συνοδεψουμε με αυτο το χαρτι? Μηπως υπαρχει αλλο χαρτι, ειδικο για το Prevenarπου δεν το εχω? ???
Σας ευχαριστω πολυ! :)

--- Τέλος παράθεσης ---

Έχω κάτι χρόνια να συμπληρώσω την φόρμα που λέτε. Στην Καβάλα, τουλάχιστον, οι φαρμακοποιοί δεν την ζητούν ούτε για το Pneumo23 ούτε για το Prevenar13.

ZArk:
Εγω συμπληρώνω το παλιό έντυπο, δεν έχει κυκλοφορήσει απο οτι ξέρω κάποιο νεότερο και σίγουρα δεν έχει ανασταλεί η αναγκαιότητα του εντύπου για την χορήγηση του εμβολίου με κάποια απόφαση.

kakalos:
Ποιό έντυπο????
Απλά το συνταγογραφείς και δικαιολογείται για ενήλικες > 50 ετών. Είναι μεσα στο πρόγραμμα εμβολιασμου.

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιό έντυπο????
Απλά το συνταγογραφείς και δικαιολογείται για ενήλικες > 50 ετών. Είναι μεσα στο πρόγραμμα εμβολιασμου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ηλικίες >60 και στις ευπαθείς ομάδες

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση