Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας
timex:
Θα κάνω μια ερώτηση που ίσως είναι λίγο χαζή...
Πως ξεχωρίζουμε ποιο απο τα σκευάσματα είναι "original" και ποιο είναι φασον;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Προς ΟΠΑΔ που απευθύνει το έγγραφο προς όλους τους γιατρούς του Νομού Φλώρινας:
Οι γιατροί του ΕΣΥ υποχρεούνται να έχουν στη σφραγίδα τους τα στοιχεία που ζητάει ο ΟΠΑΔ;
Δηλ. Ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, διεύθυνση ιατρείου, τηλέφωνο, ΑΦΜ και ΔΟΥ;
Για το ερώτημα της timex επιφυλάσσομαι σε επόμενο post.
EzeΤΡΟΛ:
Mπορώ να μη γράφω συνταγές για τον ΟΠΑΔ;
Μπορώ να δίνω τις συνταγές σε λευκά χαρτιά και κατόπιν να απευθύνονται οι Ασφαλισμένοι του Ταμείου σε ιατρό συμβεβλημένο με το Ταμείο για το ξέπλυμα;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ο συμβεβλημένος γιατρός θα κόβει και "χαρτάκι" για την επίσκεψη (αντιγραφή), Διακομιστή.
Δεν θα του πέσει άσχημα......
Πάντως από ΙΚΑ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τις περισσότερες μέρες "βλέπω" περισσότερα άτομα απ' όσα έχει στα ραντεβού του την ίδια μέρα ο έμμισθος γιατρός του Ιδρύματος.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως από ΙΚΑ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τις περισσότερες μέρες "βλέπω" περισσότερα άτομα απ' όσα έχει στα ραντεβού του την ίδια μέρα ο έμμισθος γιατρός του Ιδρύματος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είμαι πια πεπεισμένος ότι ο "θεσμός" των ραντεβού έχει επίτηδες καθιερωθεί στα Υποκαταστήματα του Ιδρύματος που λειτουργούν στην Περιφέρεια (για το Κέντρο και τις μεγάλες πόλεις δεν μπορώ να μιλήσω), για να αποτελέσει ανάχωμα και φραγμό μεταξύ των Ασφαλισμένων και των ιατρών του Ιδρύματος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ΚΥ στην Επαρχία, με λιγότερους ιατρούς, εξυπηρετούν καθημερινά πιο πολλούς Ασθενείς από τα ιατρεία των Υποκαταστημάτων του Ιδρύματος, αφού στα τελευταία οι Ασφαλισμένοι βρίσκουν μπροστά τους το τείχος του ραντεβού. Επίσης, με αυτό τον τρόπο κατευθύνονται τα επείγοντα και οι κατ΄οίκον επισκέψεις στο ΕΣΥ (εκτός βέβαια αν υπάρχει "τυράκι").
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση