Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας
EzeΤΡΟΛ:
Παρακαλείσθε μέχρι την προσεχή Παρασκευή 6 Αυγούστου όπως έχετε προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις των συνταγών ΙΚΑ που εκδόσατε μέσα στο μήνα Ιούλιο, ώστε αυτές να κατατεθούν από τα Φαρμακεία στα Υποκαταστήματα του Ιδρύματος. Oι συνταγές θα αρχίσουν να εξοφλούνται από το Ίδρυμα προς τα Φαρμακεία από 4 Σεπτεμβρίου μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ.
Πάντα προ τέτοιων προθεσμιών έχω αρκετή δουλειά... Κάθε "λαθάκι" σε μια συνταγή, κρύβει από πίσω και μια αμαρτωλή ιστορία. Φυσικά, δεν διορθώνονται όλα τα "λαθάκια".
(Στην εγκύκλιο, γίνεται λόγος για "αλλαγή του λογισμικού διαχείρησης των συνταγών". Λέτε να τσεκάρουν αν τις πραζολο-καλσιτονίνες τις έγραφαν στα ΚΥ και ΠΙ οι Ασφαλισμένοι δυο και τρεις φορές μέσα στον ίδιο μήνα Ιούλιο για νά ΄χουν και για το Χειμώνα; Μπααααα....)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Καταργείται η αυτοτελής φορολόγηση των εφημεριών:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μετά από αυτό, αναλογίζομαι πόσο δίκιο είχε τελικά η timex για το μηχανάκι και λέω να βρω κι εγώ ένα. Κατόπιν, θα πάρω τηλέφωνο τον στατινά και θα έχω διαλόγους σαν τον παρακάτω:
Διακομιστής: Θα σου πω, έχω βρει ένα μηχανάκι ακούς, αν πάω καλά...
Στατινάς: Ναι.
Δ: Θα τους κάνω μεγάλη ζημιά να ξέρεις, έχω φέρει ένα καλό, κατάλαβες;
Σ: Τι;
Δ: Ξεκινάω ένα μηχανάκι πολύ δυνατό, το έχω ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες, σε κανέναν δεν λέω τίποτα να ξέρεις, ακούς;
Σ: Ναι, ναι, σε πιάνω.
Δ: Γι' αυτό σου λέω αστακό θα φάμε το καλοκαιράκι. Δεν μπορώ να σου πω πιο πολλά, μη μου το γκαντεμιάσουνε. Εντάξει αγόρι μου, εντάξει;
Σ: Μου είπες Ιούλιο;
Δ: Σεπτέμβρη φίλε.
Σ: Το καλοκαίρι τι θα κάνουμε δηλαδή, θα ψοφήσουμε της πείνας;
Δ: Άκου να σου πω κάτι, όταν, να σου πω κάτι, άμα σε δούνε να το δουλεύεις, άκου να καταλάβεις, επειδή είναι αρχές τώρα ακόμη, όταν περάσει, για να σ' το πω απλά, όταν περάσει ο χρόνος, το κατάλαβες τι σου λέω, το ψάχνουν το μηχανάκι ξέρεις, τη θέλουν τη μέτρηση, πού να τρέχουν στα ραντεβού, ακούς; Όταν όμως κάποιος δει ότι του την κάνεις τη μέτρηση, την ξαναθυμάται τη στατίνη, και άμα δεν πάει καλά του την αλλάζεις, κατάλαβες τι σου λέω;
Σ: Για ποιόν λες;
Δ: Γκανιάν είσαι ρε φίλε αλλά μου κάνεις. Έχε μου εμπιστοσύνη, θα ξεπουλήσουμε, πρώτη μούρη θα σε φτιάξω, με άκουσες;
Σ: Για το καλό του ασθενή πάνω απ' όλα.
Δ: Πάνω απ' όλα.
Harper:
ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Harper:
ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Υ.Γ.:ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ....ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ....ΑΠΙΘΑΝΗ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΝΑ....ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Διακομιστή, σε συμβουλεύω να πάρεις περισσότερες προσφορές.
Ο τύπος φαίνεται να καίει κάρβουνο!
Επίσης, ελπίζω να μην επιβαρυνθείς εσύ το κόστος αγοράς του μηχανακίου (πω πω γενική που έφτιαξα) και των ταινιών. Υπάρχουν κι άλλα κανάλια "εξωσυμβατικών" προμηθειών.
Άραγε υπάρχουν τρόποι να το "πειράξεις" να δείχνει τις τιμές που θέλουμε κατά περίσταση;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση