Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟΙ Αγροτικοί σε μεγάλο βαθμό δεν γνωρίζουν(ούτε και θέλουν αφού είναι περαστικοί) τόσο καλά να χειρίζονται κάποια πράγματα, τα κάνουν όπως είπες ότι τα βρήκες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι αγροτικοί γνωρίζουν και παραγνωρίζουν. Τυγχάνει να είμαι όπως ξαναέγραψα και ελεγκτής σε ΟΓΑ και ΟΠΑΔ και διαπιστώνω πως δυστυχώς για την "πολυφαρμακία" δεν φταίει παρά μόνο ο ιατρός.
Το να συνταγογραφούν πραζόλες και να οικονομάνε με τη δικαιολογία ότι είναι μικρός ο μισθός το γνωρίζουν. Να εφαρμόσουν το νόμο δεν το γνωρίζουν;
Κανείς δεν τους υποχρέωσε να κάνουν αγροτικό, αν είναι μικρός ο μισθός ας παραιτηθούν. Ούτε να εκμεταλλεύονται την άγνοια των παππούδων ούτε την ανυπαρξία ελεγκτικών μηχανισμών.
Koterakis:
.
anastasios theodoridis:
Εγγραφή ή Είσοδος Η απόλυτη νομιμότητα εξ ορισμού νομίζω λείπει από όλους μας σε ποσοστό 100% των Ιατρών και των ανθρώπων γενικότερα (πχ το ωράριο ή το να χειρίζεσαι τους πολίτες για να μη δημιουργούν φασαρίες). Οπότε βλέπεις τι θα κάνεις ή παραιτείσαι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν εσύ πας 8 το πρωί μέχρι της 2 το μεσημέρι, ενώ στα 3 χωριά που επίσης έχεις πηγαίνεις 7 το πρωί δεν θα τολμήσει κανείς να σε κουνήσει από τη θέση σου μα ούτε καν να σου κάνει παρατήρηση.
Οι πολίτες επειδή φωνάζουν δεν σημαίνει πως έχουν δίκαιο, τη δουλειά τους θέλουν να κάνουν, αυτό δε σημαίνει πως ο γιατρός θα πρέπει να γίνει γραφέας.
Η παραίτηση δεν είναι λύση!
Koterakis:
.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤυγχάνει να είμαι όπως ξαναέγραψα και ελεγκτής σε ΟΓΑ και ΟΠΑΔ και διαπιστώνω πως δυστυχώς για την "πολυφαρμακία" δεν φταίει παρά μόνο ο ιατρός.
Ούτε να εκμεταλλεύονται ... την ανυπαρξία ελεγκτικών μηχανισμών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Χμ, εδώ ομολογούμε (αν και δηλώνουμε ελεγκτής) ότι ο ελεγκτικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος.
Μήπως επομένως φταίει λίγο και ... ο ελεγκτής ιατρός από τον οποίο το Ταμείο περιμένει ...τί ακριβώς;
Π.χ. πόσες φορές ως ελεγκτής "έκοψες" πραζόλη από συνταγή ή τουλάχιστον διερεύνησες αν σωστά δόθηκε;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση