Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας

<< < (102/253) > >>

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Φαντάσου τότε  για μας που είμαστε... ΠΑΣ Πρέβεζα και ΠΑΣ Γιάννενα; Τίποτις....
Εμ,  τέτοιες ομάδες που διαλέξαμε ...Καλά να πάθουμε! ;D ;D
Εκεί εκεί στη Β΄Εθνική- μαζί με το Αιγάλεω και τον..... :D

iGP:
Δηλαδή τώρα πρέπει να αλλάξω το avatar σε κάτι πιο trendy; ;D ;D ;D

Αγωνιστική Παρέμβαση:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή τώρα πρέπει να αλλάξω το avatar σε κάτι πιο trendy; ;D ;D ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

AEK;;;;;
Οδυσσέα πές αλεύρι! Ο Σαμπατακάκης σε γυρεύει.. ;D

πρώτη & καλύτερη:
Επίσης, δεν καταγράφεται-προσδιορίζεται για ποιό ΠΑΣΟΚ και ποιά ΑΕΚ μιλάμε. Μιλάμε για το παπανδρεικό ΠΑΣΟΚ? ή για το παλαιό? το παλιό παπανδρεικό μήπως? ή μήπως της πράσινης ανάπτυξης? το νέο ΠΑΣΟΚ? το ΠΑΣΟΚ της νεολαίας και του αγρότη? Κι επίσης ποιά ΑΕΚ? την ΑΕΚ του Μπαγεβιτς ή του Τροχανά? του Νικολαίδη ή του Μαύρου ή του Ψωμιάδη? του σαλιάρη ή του μαλιάρη? Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ένα είναι σίγουρο. Μιλάμε για τη Νέα Νότια Δανία.

EzeΤΡΟΛ:
Για να χορευτεί το ταγκό της ληστείας των Ασφαλιστικών Ταμείων, χρειάζεται, δυστυχώς, και η συμμετοχή ιατρών.

Το πρόβλημα με το σύγχρονο Ελ κράτος είναι ότι βγήκε στραβό από τη γέννηση του, όταν στην Α’ Εθνοσυνέλευση (Πιάδα παλαιάς Επιδαύρου, 20 Δεκεμβρίου1821 - 1 Ιανουαρίου 1822) ανέλαβε το Εκτελεστικό (=Κυβέρνηση) η ανεκδιήγητη τρόικα Κουντουριώτη-Κωλέττη-Μαυροκορδάτου.

Μέσα στην κακοδαιμονία από την οποία Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, ήρθε να προστεθεί και η βάρβαρη, εισαγόμενη από το Φαρ-Ουέστ (Αμερική) συνήθεια της καθημερινής κρεοφαγίας, αλλά αυτό αποτελεί άλλη ιστορία. 

Ούστ στους Ιωάννη Ορλάνδο και Ανδρέα Λουριώτη που καταχράστηκαν και διασπάθισαν το πρώτο δάνειο του σύγχρονου Ελ κράτους ύψους 800.000 λιρών από τον Βρεττανικό οίκο Λόφναν (9 Φεβρουαρίου 1824).

Respect στον Ι. Καποδίστρια, τον μοναδικό κυβερνήτη που έβαλε χρήματα από την προσωπική του περιουσία για το κράτος. Σύμφωνα δε με μαρτυρία της αυτόπτου μάρτυρας  κυρά-Σταυρούλας, δεν τον δολοφόνησαν οι Μαυρομιχαλαίοι, αλλά ένας μαυροντυμένος ένοπλος με ψηλή και λεπτή φιγούρα που τον πλησίασε στη διάρκεια της λεκτικής αντιπαράθεσης που είχε με τους Μαυρομιχαλαίους στην πόρτα της Εκκλησίας, και τον πυροβόλησε εξ’ επαφής στο ινίο. Αργότερα διατυπώθηκε η υπόθεση πως ο δράστης αυτός επρόκειτο για πράκτορα των Βρεττανικών μυστικών υπηρεσιών.

Το πραγματικό μου όνομα είναι Aaron Rosenblumenthalowitz και είμαι οπαδός του LYKUD και της Hapoel Tel Aviv. Ή, Μurat Özkükoglou, και είμαι οπαδός του Anavatan και της Gençlerbirligi. Ή Zlatko Stoichkovski και είμαι οπαδός της Vardar Skopje και του VMRO-DAME. Ο,τιδήποτε τέλος πάντων, εκτός από Ελ.

Από αύριο σταματάω να γράφω στη "χώρα της πολυφαρμακίας" και ξεκινάω τρελλό φασονάρισμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση