Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Απ: Στη χώρα της πολυφαρμακίας

<< < (110/253) > >>

anastasios theodoridis:
Διακομιστή φαντάζομαι πως όταν πας για ψώνια υπολογίζεις την αξία του κάθε είδους σε Plavix, Lasix και Co Diovan ;D

Και δυο αφελής ερωτήσεις ενός αγροτικού ιατρού: Σε τι εξυπηρετεί το τριπλότυπο συνταγολόγιο σε ορισμένα ταμεία; Στο ΙΚΑ γιατί δεν έχει ο κάθε ασφαλισμένος δικό του συνταγολόγιο;

EzeΤΡΟΛ:
Κατέβηκα Αθήνα με τραίνο και πλήρωσα για εισιτήρια ένα Σπιρίβα πήγαινε-έλα.
Το ημερήσιο εισιτήριο του μετρό στην Αθήνα κοστίζει μισό Γκλουκοφάζ. Το εισιτήριο για το Μουσείο της Ακρόπολης, ένα μπουκάλι Μουκοσολβάν.
Το δωμάτιο στο ξενοδοχείο κοντά στο Δημαρχείο, μου βγήκε ένα Νέξιουμ 28άρι η βραδιά.
Για φαγητό πήγαινα σε ένα ψητοπωλείο στα Χαυτεία, όπου ακουμπούσα μισό Μεσουλίντ για μιά πίτα-καλαμάκι+μπύρα.
Αγόρασα με τις εκπτώσεις ένα πουλόβερ από την Ερμού, έναντι ενός Όμνικ Τόκας.
Διάφοροι τύποι μου την πέφτανε στην Ομόνοια και με ρωτούσαν αν έχω μισό Comtrex-Cold.
Χθές βράδι που γύριζα αργά, με σταμάτησε ένας τύπος στην Αγ. Κων/νου και με ρώτησε αν θέλω παρέα "στο χώρο μου" με ένα Ακτονέλ την ώρα.
κ.λπ., κ.λπ.
Συνολικά, για 2 ημέρες στην Αθήνα, ξόδεψα ...ένα tts Exelon 9.0!

Δ. Κουναλάκης:
Επειδή τώρα τυγχάνει να είμαι στην Αγ Κωνσταντίνου (και μάλιστα 20 μέτρα από τον Μπακάκο) τι νομίζεις ότι μπορώ να ζητησω τέτοια ώρα με μισό κουτί depon, μισό κουτί χοζαλ και ένα παλμικορτ ναζαλ σπρεϊ;   ;)

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι δυο αφελής ερωτήσεις ενός αγροτικού ιατρού: Σε τι εξυπηρετεί το τριπλότυπο συνταγολόγιο σε ορισμένα ταμεία; Στο ΙΚΑ γιατί δεν έχει ο κάθε ασφαλισμένος δικό του συνταγολόγιο;

--- Τέλος παράθεσης ---
Το τριπλότυπο ήταν ατυπο αίτημα για να ειναι πιο ευκολη και πρακτικη η απόδοση του bonus
Το ΙΚΑ θεωρεί ότι κάνει καλύτερο έλεγχο των ιατρών του με τα συνταγολόγια που επιστρεφονται όταν τελειώσουν για έλεγχο. Ανεπίσημες πηγές, αναφέρουν ότι εξυπηρετείται καλύτερα η δικαιοσύνη στην μοιρασιά των bonus μεταξύ των μη μονιμων συνταγογράφων ιατρών του ΙΚΑ και αυτών που θα τους ανανεώσουν την σύμβαση.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή τώρα τυγχάνει να είμαι στην Αγ Κωνσταντίνου (και μάλιστα 20 μέτρα από τον Μπακάκο) τι νομίζεις ότι μπορώ να ζητησω τέτοια ώρα με μισό κουτί depon, μισό κουτί χοζαλ και ένα παλμικορτ ναζαλ σπρεϊ;   ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

Μία ώρα σε ένα ίντερνετ καφέ.
Εκεί, στο περίπτερο στον Αγ. Κων/νο μου την έπεσε ο τύπος και μάλλον εκεί στήνεται κάθε βράδι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση