Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Εμβόλια για τον HPV για ανασφάλιστους

(1/2) > >>

Ελευθερία Ζ:
Καλημέρα, είμαι νέα γιατρός και εργάζομαι σε νεοσύστατο κοινωνικό ιατρείο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι προβλέπεται για τον προληπτικό εμβολιασμό ανασφάλιστων κοριτσιών για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Στο παρελθόν είχαν εφαρμοστεί κάποια προγράμματα δωρεάν εμβολιασμού στην Αθήνα, αλλά δεν κατάφερα να βρω επαρκείς πληροφορίες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω..Ευχαριστώ!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα, είμαι νέα γιατρός και εργάζομαι σε νεοσύστατο κοινωνικό ιατρείο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι προβλέπεται για τον προληπτικό εμβολιασμό ανασφάλιστων κοριτσιών για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Στο παρελθόν είχαν εφαρμοστεί κάποια προγράμματα δωρεάν εμβολιασμού στην Αθήνα, αλλά δεν κατάφερα να βρω επαρκείς πληροφορίες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω..Ευχαριστώ!

--- Τέλος παράθεσης ---

Απευθύνονται σε κρατικούς φορείς όπου συνταγογραφείται το εμβόλιο δωρεάν.

Δ. Κουναλάκης:
Νομίζω ότι τα εμβόλια για HPV δεν καλύπτονται (κακώς) για ανασφάλιστους. Εκτός κι αν τους έχει ξεφύγει στην Ηλ. Συνταγογράφηση.
Αυτό από την εποχή των διευθύνσεων υγείας που κάλυπταν τα εμβόλια για τους ανασφάλιστους.

Ελευθερία Ζ:
Κανένα εμβόλιο δεν παρέχεται δωρεάν, όχι μόνο του HPV. Και τα υπόλοιπα εμβόλια από δωρεές τα μαζεύουμε, αλλά το αλλά αυτό είναι αρκετά ακριβό..

Δ. Κουναλάκης:
Κακώς το κάνετε. Στείλτε τους στο αντίστοιχο ΠΕΔΥ ή σε ένα κέντρο υγείας όπου μπορούν να τα συνταγογραφήσουν ακόμη και σε ανασφάλιστους και τα παίρνουν δωρεάν.
Δεν είμαι όμως σίγουρος για αυτό του HPV

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση