Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Αφορολόγητο το επίδομα βιβλιοθήκης.

<< < (8/11) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει λάβει κανείς μεχρι τώρα την επιστροφή?

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ έκανα αίτηση Νοέμβριο και τα έλαβα πριν τα Χριστούγεννα.

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο πρόστιμο είναι 50 ευρώ για κάθε ένα από τα οικονομικά έτη 2012 και 2013 και 100 ευρώ για το οικονομικό έτος 2014 (σύνολο 200 ευρώ) εφόσον η τροποποιητική-ανακλητική δήλωση υποβληθεί στην αρμόδια ΔΟΥ μετά τις 31/12/2014. Περιθώριο υποβολής της τροποποιητικής, είναι 3 χρόνια από την ημερομηνία που είχε υποχρέωση ο φορολογούμενος να υποβάλλει την αρχική.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πρόστιμο πληρώνεις όταν είναι να πληρώσεις φόρο, όταν είναι να λάβεις επιστροφή δεν πληρώνεις πρόστιμο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το πρόστιμο είναι όταν κατατεθεί η δήλωση μετά τις 31/12/2014, ακόμα και αν είναι να λάβεις επιστροφή.

iceman:
εκανα αιτηση πριν τα χριστουγεννα και μου ηρθε σημερα η ειδοποιηση για την επιστροφη.

Αρχίατρος:
Εγώ που δεν έκανα καν αίτηση, αξίζει το ποσό για να κάνω τώρα ή αν πληρώσω πρόστιμο μου έρχεται μία η άλλη ; ; ;

kakalos:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεκανα αιτηση πριν τα χριστουγεννα και μου ηρθε σημερα η ειδοποιηση για την επιστροφη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν τα καταθεσαν στον λογαριασμο?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση