ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Ιατρικός εμφύλιος για τη Διαβητολογία
Gatekeeper:
Πάντα το έλεγα πως οι Γενικοί Ιατροί είναι οι "Εβραίοι " της Ελληνικής Ιατρικής κοινότητας .
Αν και μονο 2500 επι συνόλου 45.000 ( ; ) ευθύνονται για όλες τις κακοδαιμονίες του ιατρικου επαγγέλματος .
Για τους αγάπητους συναδέλφους οι ΓΓ ειναι χρήσιμοι μονο σαν ...... σαπούνια. :-[
ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος)
Gateopener:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος)
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν ειναι conspiracy theories γιατι αποκλειετε τους Γ.Ι. απο την "εξειδικευση" που ετοιμαζετε;;;
Εκτος και αν αυτοι οι εξειδικευμενοι Παθολογοι και Παιδιατροι ανηκουν σε Δευτεροβαθμια-Τριτοβαθμια ιδρυματα,οποτε αλλαζει το πραμα...
Αλλα το εγγυαται αυτο κανεις;;;;
Gateopener:
Conspiracy theories part 2
Αναμενεται με ενδιαφερον η απαντηση του ΑΡΗ
Xouzouris:
Τι να απαντήσει κανείς;
Οι άνθρωποι είναι τυπικό δείγμα Έλληνικης κουτοπονηριας που πιστεύουν ότι θεραπεύει η ειδικότητα και όχι ο γιατρός.
Ως εκ τούτου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται αντιπαράθεση επί της ουσίας γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει ουσία. Ο καθένας ας παρακολουθειται από όποιον ειδικό γουστάρει.
Δεν μπορεί όμως ούτε να υποχρεωνει άλλον ειδικό να τον παραπέμπει εφόσον αυτός θεωρεί ότι είναι σε θέση να τον χειριστεί (και ας είναι και γυναικολογος, όχι ΓΙ, άλλωστε αυτός αναλαμβάνει την ευθύνη του ασθενους), ούτε πολύ περισσότερο να τον υποχρεωνει να συνταγογραφει αγωγή που έχει αποφασίσει άλλος χωρίς να έχει λόγο επ'αυτης.
Οπότε η απάντηση είναι απλή: θέλεις κύριε διαβητολογο; πολύ ωραία, να πηγαίνεις να σου γράφει και την αγωγή σου, εγώ δεν ξέρω.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση