Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ο ΕΟΠΥΥ σκέφτεται να χορηγούνται οι αναρρωτικές ηλεκτρονικά.
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελικά ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή για έκδοση αναρρωτικών αδειών ? Και επίσης, συνάδελφοι, θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι σύννομη η αναδρομική χορήγηση αναρρωτικής σε ασθενή, μεεε το επιχείρημα ότι ήταν κλινήρης και δεν κατέστη εφικτή η προσέλευση στο ιατρείο την 1η ημέρα εμφάνισης των συμπτωμάτων?
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι. Είναι θετικό ότι αρχίζουν και δίνονται οι παροχές ΕΚΠΥ με ηλεκτρονικές γνωματεύσεις (αλήθεια, αν ξέρει κανείς από ΟΦΘ, είναι ηλεκτρονικές ή πάλι εκτυπώνονται; ??? ), ίσως ακουλουθήσουν οι άδειες (αν και το πρόβλημα εκεί είναι μεγαλύτερο γιατί κάθε ταμείο έχει τα δικά του τερτίπια).
Πιστεύω ότι τίποτα αναδρομικό δεν είναι σύννομο (έτσι είχα μάθει κάποτε στην Αγωγή του Πολίτη αλλά πλέον έχω ...φρικάρει με αυτά που βλέπω πχ αναδρομικό πλαφόν...). Είμαι στους παλιούς κανονες επι Δημοσίου που δίνεις την άδεια την ημέρα έναρξης-εξέτασης και φυσικά μετράει και αυτή η μέρα στην άδεια (ακόμα και αν είναι απόγευμα και έχει ήδη δουλέψει ο ασθενής).
Τώρα αν θέλεις να κάνεις κάποια χάρη, άλλο θέμα. Πάντα υπάρχει κάποιος κίνδυνος στα "παράτυπα".
Αν είναι πολυήμερη άδεια μου έχει τύχει να γράψω πχ 15 μέρες που αρχίζουν απο 28 Ιανουαρίου -λέμε πχ- αλλά εγώ τον εξέτασα σήμερα (3/2 και το γράφω στην γνωμάτευση) και πετάω την μπάλα στην επιτροπή για να δεχτεί η να απορρίψει την αναδρομικότητα.
DrGuni:
Σε ευχαριστώ συνάδελφε. 2 ημέρες άδεια ήθελα να γράψω .
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος (αλήθεια, αν ξέρει κανείς από ΟΦΘ, είναι ηλεκτρονικές ή πάλι εκτυπώνονται; ??? ),
--- Τέλος παράθεσης ---
ΑΝΕΥ ΧΑΡΤΟΥ
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση