Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Πόσο γρήγορα εξαφανίζονται τ περιοδικά από τ χώρο αναμονής τ ιδιωτικών Ιατρείων;
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε μας (ΠΠΙ) ό,τι βιβλίο, κόμικ και παιχνίδι έχουμε βάλει στο χώρο αναμονής εξαφανίστηκε σε χρόνο dt.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμείς, πριν ακόμη ανοίξεις την πόρτα του Ιατρείου βλέπεις ότι υπάρχει κάμερα... (και υπάρχει και αυτοκόλλητο στην πόρτα που το αναγράφει κιόλας).
Άσε που έχω πάντα και Γραμματέα στον χώρο αναμονής...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε μας (ΠΠΙ) ό,τι βιβλίο, κόμικ και παιχνίδι έχουμε βάλει στο χώρο αναμονής εξαφανίστηκε σε χρόνο dt.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμείς, πριν ακόμη ανοίξεις την πόρτα του Ιατρείου βλέπεις ότι υπάρχει κάμερα... (και υπάρχει και αυτοκόλλητο στην πόρτα που το αναγράφει κιόλας).
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εμείς έχουμε νοσηλεύτρια στο χώρο υποδοχής, σχεδόν πάντα πλην αδειών, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε.
Denominator:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εμείς έχουμε νοσηλεύτρια στο χώρο υποδοχής, σχεδόν πάντα πλην αδειών, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Nομίζω ότι έχει να κάνει με τη νοοτροπία του ό,τι πληρώνεις το σέβεσαι, ότι σου παρέχεται το ξεφτιλίζεις.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση