Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
9 Αυγούστου 2022, 10:23:21

Αποστολέας Θέμα: Διαδίκτυο και εκβιασμός  (Αναγνώστηκε 39400 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

28 Φεβρουαρίου 2008, 19:43:19
Αναγνώστηκε 39400 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Koterakis

Επώνυμοι
« Τελευταία τροποποίηση: 26 Αυγούστου 2010, 10:21:22 από Koterakis »

29 Φεβρουαρίου 2008, 10:50:35
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ιατροί
Το πρόβλημα με το press-gr δεν είναι μοναδικό στην Ελλάδα. Υπάρχουν και άλλα δημοσιογραφικά "επαγγελματικά" blogs, τα οποία μάλιστα τελευταία έχουν επιδοθεί σε μια άγρια αλληλοσφαγή.
Η ιστορία είναι  μάλλον πολύ απλή.Είναι πασίδηλο ότι κυοφορούνται πολιτικές ανακατατάξεις στη χώρα μας .Τα παλιά εκδοτικά-δημοσιογραφικά κέντρα μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο έχουν επιδοθεί σε μια άγρα διαμάχη μεταξύ τους ,με στοιχεία κανιβαλισμού, με στόχο να αποκτήσουν πλεονέκτημα(εκβιαστικό,διαπλοκής) στο νέο πολιτικό τοπίο.Η υπόθεση Ζαχόπουλου ήταν η θρυαλλίδα που έφερε στο φως αυτή τη σύγκρουση.
Παράλληλα εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη των νέων τεχνολογιών ,επαγγελματίες δημοσιογράφοι αλλά και "νταβατζήδες" αποφάσισαν να κάνουν παιχνίδι και με αυτές. Από κει προέκυψαν και πολλά "ενημερωτικά" blogs.Στόχος της ομάδας του press-gr δεν ήταν ,κατά την άποψή μου,οι εκβιασμοί.Στόχος ήταν ένα μεγάλο εναλλακτικό επαγγελματικού τύπου ενημερωτικό blog με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως.Ένα blog που δεν θα υπάκουε τουλάχιστον αρχικά στη σιωπή της διαπλοκής.Ένα blog που θα σάρωνε τα κλασσικά και επίσημα ΜΜΕ.Αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Όμως είναι αλήθεια ότι οι πειρασμοί ήταν πολλοί.Η μεγάλη επικοινωνιακή ισχύς του μέσου ήταν πρόκληση για τους διαχειριστές του να γίνουν Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη.Το press-gr άρχισε να γίνεται απειλή για τους "νονούς"της ενημέρωσης, οι οποίοι και έστησαν την όλη ιστορία που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες.
Με αυτά δεν βγάζω λάδι το συγκεκριμένο blog.Αντιθέτως το ύφος των σχολίων του και ιδιαίτερα των ανώνυμων αναγνωστών του ήταν πολλές φορές απαράδεκτο.Όμως αυτό δεν πρέπει κατ ουδένα τρόπο ι να γίνει εφαλτήριο για ένα νέο κυνήγι μαγισσών ,για κατάργηση της ελευθερίας των blogs, για κατάργηση της ανωνυμίας που είναι το τελευταίο καταφύγιο των πολιτών όταν θέλουν να καταγγείλουν κάτι  ή να εκφράσουν μια άποψη  στις σύγχρονες δυναστεύουσες κοινωνίες.

Υ.Γ.Sorry για το μέγεθος του κειμένου. :)
«πρέπει να σταματήσει το καθεστώς να έχουν οι γιατροί υλικό σε στοκ στα ιατρεία τους, γιατί …το κλέβουν. Παίρνουν τα γάντια στο σπίτι τους για να πλένουν τα πιάτα τους..»!!!
Σωτήρης Ζώτος
Υποδιοικητής 2ης ΥΠε

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
2091 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Απριλίου 2011, 22:12:04
από alfie
5 Απαντήσεις
6701 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 16 Νοεμβρίου 2012, 20:39:44
από Gatekeeper
3 Απαντήσεις
9967 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 15 Ιουνίου 2013, 10:37:38
από nkf100
2 Απαντήσεις
5467 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 8 Απριλίου 2015, 22:41:32
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
39925 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Μαΐου 2017, 17:29:18
από pzogr