ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Στοιχεία σφραγίδας ειδικευόμενου ιατρου

(1/4) > >>

geocha:
Καλησπέρα! Μόλις ξεκίνησα την ειδικότητα και πρέπει να βγάλω σφραγίδα. Είδα οτι όλοι οι συνάδελφοι μου αναγράφουν στην σφραγίδα τους τον ΑΜ τσαυ και το ΑΜΚΑ τους. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι αναγκαίο αυτο καθότι μου φαίνεται υπερβολικό να δίνεις στοιχεία "ευαίσθητα" όπως ο ΑΜ. Υπάρχει κάποιος νόμος - ΦΕΚ που καθορίζει τι θα αναγράφεται στην σφραγίδα?

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα! Μόλις ξεκίνησα την ειδικότητα και πρέπει να βγάλω σφραγίδα. Είδα οτι όλοι οι συνάδελφοι μου αναγράφουν στην σφραγίδα τους τον ΑΜ τσαυ και το ΑΜΚΑ τους. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι αναγκαίο αυτο καθότι μου φαίνεται υπερβολικό να δίνεις στοιχεία "ευαίσθητα" όπως ο ΑΜ. Υπάρχει κάποιος νόμος - ΦΕΚ που καθορίζει τι θα αναγράφεται στην σφραγίδα?

Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων

--- Τέλος παράθεσης ---
   Είναι απαραίτητο για τη συνταγογράφηση. Οδηγία, ή μάλλον εντολή ΕΟΠΥΥΥυυυ. Όλοι τον έχουμε στη σφραγίδα.
   Μάλλον ο ΑΜΚΑς ειναι πιο προσωπικό δεδομένο απο τον ΑΜ. Ξέρουν και την ημερομηνία γέννησης και σου εύχονται χαρούμενα γενέθλια υπενθυμίζοντας ότι μεγάλωσες ενα χρόνο....
    Με τον ΑΜ το περισσότερο που είναι να κάνουν είναι να σου πληρώσουν τις εισφορές ΤΣΑΥ για την σύνταξη που δεν θα πάρεις
   Σκέψου ότι στις σφραγίδες ιατρείου είναι και ο ΑΦΜις. Ψάχνεις προσωπικά δεδομένα την εποχή που ζούμε;  Όλοι ενας (μάλλον 2-3 τελικά) αριθμός είμαστε ...

geocha:
Για δημόσιο νοσοκομείο δεν χρειάζονται ΑΜ και ΑΜΚΑ για συνταγογραφηση εκτος και αν ο ιατρος ειναι και ελεγκτης. Εχω δει σφραγιδες ιατρων χωρις ΑΜ κ ΑΜΚΑ που συνταγογραφουν χρονια. Υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο που να λέει ακριβώς τι πρέπει να αναγράφει η σφραγίδα?

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια δημόσιο νοσοκομείο δεν χρειάζονται ΑΜ και ΑΜΚΑ για συνταγογραφηση εκτος και αν ο ιατρος ειναι και ελεγκτης. Εχω δει σφραγιδες ιατρων χωρις ΑΜ κ ΑΜΚΑ που συνταγογραφουν χρονια. Υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο που να λέει ακριβώς τι πρέπει να αναγράφει η σφραγίδα?

--- Τέλος παράθεσης ---

ΑΔΑ: ΒΙΗΧΘ-Ξ97

Που το στηρίζεται ότι για δημόσιο νοσοκομείο δεν χρειάζονται ΑΜ και ΑΜΚΑ για συνταγογράφηση εκτός και αν ο ιατρός είναι και ελεγκτής?

geocha:
Δεν το στηρίζω κάπου απλά είχε γίνει αναφορά στο θέμα σε συζήτηση με άλλους συναδέλφους. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ήλπιζα να γλίτωνα και καμιά γραμμή αλλα απ'ότι φαίνεται....
Πάντως αρκετοί συνάδελφοι δεν αναγράφουν ΑΜΚΑ και ΑΜ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση