Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Μπορούν να ανοίξουν πάλι οι τράπεζες;

<< < (2/2)

schumifer:
Ειμαι αλλου αλλα το μυαλο μου ηταν και ειναι στην Ελλαδα.
Αυτο που εχω να πω για τα γατονια και τους λοιπους που πηραν τις οικονομιες τους απο το συστημα ειναι
ΜΠΡΑΒΟ,
γιατι καποιοι αλλοι ΑΝΟΗΤΟΙ εδειξαν εμπιστοσυνη. Μπραβο γιατι ειδαν που πηγαινε και δεν πιστεψαν σε καλπικες αριστερες υποσχεσεις .
Και μια μουτζα σε εμενα και τους ομοιους μου

Αρχίατρος:
Πολλοί μουτζώνονται και κόβουν χέρια αυτές τις ημέρες.

Η πλειοψηφία πίστεψε τις υποσχέσεις τους, και κράτησαν τα λεφτά τους στις ελληνικές Τράπεζες.

Μην ξεχνάμε ότι επί 5 μήνες κοίμισαν το πόπολο προπαγανδίζοντας ότι "διαπραγματεύονται" με αποτέλεσμα σε πολύ κόσμο να έρθει αυτό σαν κεραυνός εν αιθρία.

Απ' την άλλη, δεν είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση, προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους που εδώ και καιρό έχουν εξασφαλίσει τα χρήματά τους.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠολλοί μουτζώνονται και κόβουν χέρια αυτές τις ημέρες.
Η πλειοψηφία πίστεψε τις υποσχέσεις τους, και κράτησαν τα λεφτά τους στις ελληνικές Τράπεζες....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ανήκω στους δεύτερους (έχω τα χρήματα στη τράπεζα και τίποτα στο εξωτερικό) και σίγουρα δεν έκοψα τα χέρια μου, ούτε μουντζώνομαι. Είναι λάθος θεώρηση ζωής - το μόνο που προσφέρει είναι κανένα έμφραγμα ή εγκεφαλικό νωρίτερα.
   Είμαι αισιόδοξος...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση