Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Υπέρ της φαρμακοβιομηχανίας η πολιτική του Παναγιώτη Κουρουμπλή στο φάρμακο.
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔοσίλογη, διεφθαρμένη, φαύλη, βάρβαρη, αντιλαϊκή και υποταγμένη στους ντόπιους ολιγάρχες η υπηρεσιακή κυβέρνηση: Παγώνουν τη μείωση των τιμών των φαρμάκων!
Εγγραφή ή Είσοδος!
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπα έχουν δέσει τον γάιδαρο τους. Η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης εχει ανατεθεί ΕΡΗΜΗΝ μας στους ώμους μας
1) 2 συνταγές το μήνα ανα ασφαλισμένο .
2) Ανώτατο ποσό ανα ασφαλισμένο ανα μήνα.
3) Συγκεκριμένα ποσοστά συνταγογράφησης γενοσήμων ανα κατηγορία (ακόμη και εκεί που ΔΕΝ υπάρχουν).
Οποίος συνάδελφος καταφέρει και λύσει το ανωτέρω σύστημα εξισώσεων ,αμοίβεται πλουσιοπάροχα με τη μη επιβολή διοικητικών η χρηματικών προστίμων. Απο σημερινά άρθρα του health view.gr επεβλήθη διακοπή της συνταγογράφησης σε 25 ιατρούς και πρόστιμα 255.000ευρω σε άλλους 21 πιθανότατα για να καλύψουν την μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ ύψους μόνο 1,5 δις ευρώ, και παρά την εντονότατη ;D διαμαρτυρία του ΙΣΑ και του ιατρού-δημάρχου προέδρου του.
fanisgp:
Γνωριζει κάποιος προσωπικά γιατρό που του εκοψαν την συνταγογραφηση;εγω ΝΑΙ και θα έπρεπε να έπαιρναν και την αδεια!orizal diovan και aprovel στην ιδια συνταγη, onglyza 1x3....!θελω να πω μακαρι να υπαρξουν ποινες για να ξεκαθαρισει η κατάσταση. ειναι προς το συμφερων ολων μας.ειμαι απόλυτα βέβαιος οτι προκειται για χειροτερες καταστασεις απ αυτη που περιεγραψα.Μόνο για αυτές μπορούν να ασχοληθούν. σε αυτό το κομμάτι ειμαι εοπυυ..κος!
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωριζει κάποιος προσωπικά γιατρό που του εκοψαν την συνταγογραφηση;εγω ΝΑΙ και θα έπρεπε να έπαιρναν και την αδεια!orizal diovan και aprovel στην ιδια συνταγη, onglyza 1x3....!θελω να πω μακαρι να υπαρξουν ποινες για να ξεκαθαρισει η κατάσταση. ειναι προς το συμφερων ολων μας.ειμαι απόλυτα βέβαιος οτι προκειται για χειροτερες καταστασεις απ αυτη που περιεγραψα.Μόνο για αυτές μπορούν να ασχοληθούν. σε αυτό το κομμάτι ειμαι εοπυυ..κος!
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον ήταν συνταγή της... γραμματείας - αλλά αυτό δε μειώνει την ευθύνη του γιατρού.
fanisgp:
οχι!επιμλ. Β κεντρου υγειας
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδοςοχι!επιμλ. Β κεντρου υγειας
--- Τέλος παράθεσης ---
:o
Βέβαια, το να κόψεις τη συνταγογράφηση σε επιμ. Β' συνεπάγεται και κάτι άλλο; (π.χ. απώλεια εισοδήματος ή έστω κάποια άλλη διοικητική ποινή ή απευθύνεται μόνο στην τιμή και την υπόληψη;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση