Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Προγνωστικά για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015

<< < (3/3)

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛοιπόν, επειδή πολλοί με σταματάτε στο δρόμο και στο ίντερνετ και μου λέτε "Δώσε ρε διακομιστή ποσοστά" για τις εκλογές που έρχονται, ....
--- Τέλος παράθεσης ---
  Δυστυχώς ή ευτυχώς τα exit polls απέτυχαν να σε επιβεβαιώσουν :D. Να δούμε οι ψήφοι πλέον....

--- Τέλος παράθεσης ---

Εγώ φταίω που οι ψηφοφόροι απέτυχαν να με επιβεβαιώσουν; Όλος μου εναντίον μόνων τους.  :laugh:

Argirios Argiriou:
Εδώ οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πέσαν έξω 7-8%. Τα προγνωστικά του EzeΤΡΟΛ μας πείραξαν;  :D

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδώ οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πέσαν έξω 7% τα προγνωστικά του EzeΤΡΟΛ μας πείραξαν;  :D

--- Τέλος παράθεσης ---

Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά από τις επαναλαμβανόμενες ,παταγώδεις αποτυχίες των εταιρειών δημοσκοπήσεων στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και κυρίως στο δημοψήφισμα.
Και λόγω του ότι τις περισσότερες δημοσκοπήσεις ,αν όχι όλες τις πληρώνουν τα ΜΜΕ, γεννιούνται εύκολα τα σενάρια διαπλοκής.
Καιρός να ξεκαθαρίσει κάποιος το τοπίο.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδώ οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πέσαν έξω 7% τα προγνωστικά του EzeΤΡΟΛ μας πείραξαν;  :D

--- Τέλος παράθεσης ---

Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά από τις επαναλαμβανόμενες ,παταγώδεις αποτυχίες των εταιρειών δημοσκοπήσεων στις 2 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και κυρίως στο δημοψήφισμα.
Και λόγω του ότι τις περισσότερες δημοσκοπήσεις ,αν όχι όλες τις πληρώνουν τα ΜΜΕ, γεννιούνται εύκολα τα σενάρια διαπλοκής.
Καιρός να ξεκαθαρίσει κάποιος το τοπίο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Με βάση τη συσσωρευμένη αρνητική εμπειρία των προηγούμενων ετών θα πρέπει να απαγορευτούν οι δημοσκοπήσεις σε κάθε προεκλογική περίοδο. Όταν και αν βρεθεί και αξιολογηθεί πλήρως ένα μαθηματικό μοντέλο που να μπορεί να προβλέψει πιο ανώδυνα πράγματα, τότε ας επανεξεταστεί όποια τέτοια ελευθερία.

Υ.Γ. Ευτυχώς που ο κόσμος άρχισε να γυρίζει την πλάτη στους δημοσκόπους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση