Γενικά > Νομικά θέματα
Ποσόστωση γενοσήμων
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ τρόικα όμως απαιτεί όχι να ανέβει το ποσοστό των γενοσήμων που προτείνουν οι γιατροί, αλλά η χορήγηση των γενοσήμων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ με τις τρέχουσες διατάξεις, εκτός κι αν δε βρίσκει κανείς πρωτότυπα λόγω έλλειψης - ένα καλό παράδειγμα είναι το Zantac που έχει έλλειψη εδώ και πολύ καιρό με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από (τόνους) Lumaren. Αν αυτό γίνει και σε λίγα ακόμη σκευάσματα ευρείας κυκλοφορίας, τότε έχουμε ελπίδα στα νούμερα, μια που αυτά πια είναι το ζητούμενο και όχι η ουσία.
GirousisN:
ΕΟΦ: Προσωρινή απαγόρευση παράλληλων εξαγωγών για 28 προϊόντα – Ολόκληρος ο κατάλογος.
Σε προσωρινή απαγόρευση των “παράλληλων εξαγωγών” για 28 φαρμακευτικά προϊόντα, προχώρησε την Πέμπτη ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Η ενέργεια αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο των ελλείψεων που παρατηρείται στην ελληνική αγορά.
Εγγραφή ή Είσοδος
Κατάλογος των 28 σκευασμάτων
Εγγραφή ή Είσοδος
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Έχω την εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει με τον υπολογισμό του ποσοστού των γενοσήμων που προτείνουμε (θυμίζω ότι έχει διευκρινιστεί ότι ο υπολογισμός αφορά μόνο την πρότασή μας κι όχι το σκεύασμα που παίρνει τελικά ο ασθενής στο φαρμακείο).
Ενώ η πρότασή μου στους PPI είναι πάντα γενόσημο και ενώ υπάρχουν γενόσημα σε όλες τις δραστικές ουσίες των PPI, το ποσοστό μου, όπως μπορείτε να δείτε στη συνημμένη εικόνα, είναι στο 87,97% κι όχι στο 100% όπως θα έπρεπε να είναι!
Πως γενεν αυτό; Για δείτε κι εσείς τα ποσοστά σας στη συγκεκριμένη κατηγορία και πείτε μου που βρίσκονται.
Ορθοπαιδικός:
Τώρα το πρόσεξα το μήνυμα:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος.....
Πως γενεν αυτό; Για δείτε κι εσείς τα ποσοστά σας στη συγκεκριμένη κατηγορία και πείτε μου που βρίσκονται.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχω ποσοστό 100% στα ...στομαχικά (εντάξει δεν "γράφω" πολλά).
Μήπως είχες καμιά τρι-τετρα-εξάμηνη συνταγή που ακόμα εκτελείται και τότε είχε γραφεί χωρίς ένδειξη "γενόσημο";
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω την εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει με τον υπολογισμό του ποσοστού των γενοσήμων που προτείνουμε (θυμίζω ότι έχει διευκρινιστεί ότι ο υπολογισμός αφορά μόνο την πρότασή μας κι όχι το σκεύασμα που παίρνει τελικά ο ασθενής στο φαρμακείο).
Ενώ η πρότασή μου στους PPI είναι πάντα γενόσημο και ενώ υπάρχουν γενόσημα σε όλες τις δραστικές ουσίες των PPI, το ποσοστό μου, όπως μπορείτε να δείτε στη συνημμένη εικόνα, είναι στο 87,97% κι όχι στο 100% όπως θα έπρεπε να είναι!
--- Τέλος παράθεσης ---
Πήπως κατά λάθος αποεπέλεξες την επιλογή πρότασης γενοσήμου;
Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση