Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Πώς γράφουμε κάποια αναλώσιμα που δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ μέσω του ΕΚΠΥ;

(1/61) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  →  Ιατρικές υπηρεσίες → Γνωματεύσεις παροχών ΕΚΠΥ → γράφουμε username και password (έχουμε φροντίσει να κάνουμε εγγραφή πρώτα) → Διαχείριση → αφού συμπληρώσουμε όλα τα στοιχεία → πατούμε το εικονίδιο με την δισκέτα πάνω αριστερά ώστε να αποθηκεύσουμε αυτά που γράψαμε → επιλέγουμε εκτύπωση.



Δίπλα στο εικονίδιο αποθήκευσης (δισκέτα) πάνω αριστερά, υπάρχει εικονίδιο για αναζήτηση παλαιότερων συνταγών για αναλώσιμα (δικές μου συνταγές μόνο, δυστυχώς), πιο δίπλα υπάρχει εικονίδιο με το οποίο μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή κάποιας παλιάς μου συνταγής, και ακόμη πιο δίπλα εικονίδιο καθαρισμού (αν θέλουμε να διαγράψουμε κάτι που ξεκινήσαμε). Τέλος ακόμη πιο δεξιά υπάρχει ένα εικονίδια με αριστερό βελάκι για επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα.

Argirios Argiriou:
Το αερόστρωμα (που είναι και από τα πιο συνηθισμένα που γράφαμε) δυστυχώς δεν υπάρχει, ακόμη τουλάχιστον, σε αυτή την εφαρμογή και για αυτό ακόμη δέχονται να το γράφουμε χειρόγραφα.

Argirios Argiriou:
Ούτε και τα αναλώσιμα του διαβήτη (σκαρφιστήρες, ταινίες μέτρησης σακχάρου, βελόνες χορήγησης ινσουλίνης) περνιούνται ηλεκτρονικά μέσω αυτής της εφαρμογής.

Γιατί; Ο ΕΟΠΥΥ θα είχε τότε πολύ καλύτερα στατιστικά και υποψιάζομαι ότι θα βγαίναν στο φως και εδώ, μεγάλες σπατάλες λόγω παραβάσεων των ορίων συνταγογράφησης.

Denominator:
Αναρωτιέμαι γιατί οι Παθολόγοι δεν έχουν ενταχθεί ακόμη στο σύστημα.

Argirios Argiriou:
Κάτι θετικό είναι ότι πλέον για συνταγογραφήσει κανείς επίθεμα πρέπει να ανεβάσει και να στείλει στον ΕΟΠΥΥ φωτογραφία, σε ηλεκτρονική μορφή, της πληγής του ασθενούς. (Σήμερα το έμαθα ).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση