Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Η κατάσταση σε διάφορα Κέντρα Υγείας της Ελλάδας.

<< < (70/99) > >>

Argirios Argiriou:
Και όμως εγώ πιστεύω ότι αυτά τα κείμενα μέσα στην προχειρότητά τους βγάζουν μερικές φορές λαβράκια:

Το Κέντρο Υγείας Λιδορικίου δέχεται το μήνα συνολικά περίπου εφτιακόσια άτομα ( 23/άτομα/ημέρα ... δηλαδή όσους περίπου μπορεί να εξυπηρετήσει ένας ιδιώτης Γενικός Ιατρός.)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι όμως εγώ πιστεύω ότι αυτά τα κείμενα μέσα στην προχειρότητά τους βγάζουν μερικές φορές λαβράκια:

Το Κέντρο Υγείας Λιδορικίου δέχεται το μήνα συνολικά περίπου εφτιακόσια άτομα ( 23/άτομα/ημέρα ... δηλαδή όσους περίπου εξυπηρετεί ένας ιδιώτης Γενικός Ιατρός.)

--- Τέλος παράθεσης ---
Σύμφωνοι Αργύρη, αλλά με ποια αξιοπιστία;

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι όμως εγώ πιστεύω ότι αυτά τα κείμενα μέσα στην προχειρότητά τους βγάζουν μερικές φορές λαβράκια:

Το Κέντρο Υγείας Λιδορικίου δέχεται το μήνα συνολικά περίπου εφτιακόσια άτομα ( 23/άτομα/ημέρα ... δηλαδή όσους περίπου εξυπηρετεί ένας ιδιώτης Γενικός Ιατρός.)

--- Τέλος παράθεσης ---
Σύμφωνοι Αργύρη, αλλά με ποια αξιοπιστία;

--- Τέλος παράθεσης ---

Βασίλη, νομίζω ότι παρόλα αυτά η Ντάμπου δίνει χοντρικά μια αρκετά καλή εικόνα του τι παίζει.

Για την επισκεψιμότητα συνήθως τα στοιχεία τα κάνουν "λάθος" προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω για ευνόητους λόγους. Για να δούμε τι θα μας πει και ο Διαμαντής που συχνά συγκρίνει την αναφερόμενη επισκεψιμότητα και με τα στοιχεία του esynet.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Για την επισκεψιμότητα συνήθως τα στοιχεία τα κάνουν "λάθος" προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω για ευνόητους λόγους. Για να δούμε τι θα μας πει και ο Διαμαντής που συχνά συγκρίνει την αναφερόμενη επισκεψιμότητα και με τα στοιχεία του esynet.
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τη Δευτέρα λόγω μη δυνατότητας πρόσβασης στον υπολογιστή που έχω τα αρχεία, τα οποία όπως είπα παλαιότερα δεν υπάρχουν πλέον στο site του υπουργείου.

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυμφωνώ Διαμαντή γι' αυτό και δε σχολιάζω καθόλου σε αυτό το θέμα. Πράγματι ανεπαρκή κείμενα σε πολλά επίπεδα - Διαπίστωσα την έλλειψη διασταύρωσης πληροφοριών και την τοποθέτηση από πλευράς αρμοδίων φορέων - και όλα αυτά για ένα θέμα δύσκολο το οποίο θα άξιζε να αναδειχθεί με πολλή προσοχή και μελέτη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Σεβαστό ότι δεν σχολιάζετε, όπως και οφθαλμοφανή τα πολλά λάθη και η προχειρότητα, θα προσέθετα και η έλλειψη επίτοπου αποτύπωσης της κατάστασης. ΑΛΛΆ:
Τι ακριβώς προτείνετε ; Είμαι μέλος του φόρουμ κάπου 3 χρόνια, και όταν ενεγράφην κανείς δεν έγραφε τπτ, λες και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην Πρωτοβάθμια (φυσικά πολλοί διαβάζουν).
Καταλαβαίνω ότι η επώνυμη καταγραφή καταστάσεων μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές στον εργασιακό χώρο, αλλά ούτε και ανώνυμα ειχαμε κάποιον Γενικό Ιατρό να αποτυπώνει καταστάσεις. Το καλύτερο (θα μου απαντήσετε) είναι να γίνονται όλα υπηρεσιακώς και όχι στα ιντερνετικά φόρα, αλλά απ' την στιγμή που υπάρχει αδιαφορία απ' το Υπουργείο, ποιά άλλη εναλλακτική υπάρχει ;
Προσωπικά πιστεύω ότι ΚΑΤΙ βγαίνει απ' όλο αυτό, παρά τα εμφανή λάθη της κ.Ντάμπου (ή των συνεργατών της), όταν η εναλλακτική είναι η αδιαφορία και το "να κοιτάζουμε όλοι την δουλειά μας".
Ακόμα και σε ένα Κέντρο Υγείας να ενδιαφέρθηκαν κάποιοι και να βελτίωσαν την κατάσταση, όλη αυτή η προσπάθεια άξιζε...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση