Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Τραγικό ατύχημα στο Αμ. Φλέμινγκ.
(1/1)
GirousisN:
Το Αμαλία Φλέμιγκ πενθεί. Νοσηλεύτρια σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να μπει από το παράθυρο στην ΜΕΘ .
Το ατύχημα έγινε στην προσπάθεια της να μπει στην μονάδα από το παράθυρο του φωταγωγού, γιατί είχε κλειστεί έξω από την μονάδα και κατά διαβολική σύμπτωση δεν υπήρχε κανείς συνάδελφος της εκείνη την στιγμή στην μονάδα.
Αν είχε κατέβει ένα όροφο πιο κάτω θα έπαιρνε τα κλειδιά .
Η αγωνία της όμως ήταν μεγάλη για τους δύο ασθενείς που υπήρχαν εκείνη την στιγμή στην μονάδα, γεγονός που της στοίχισε την ζωήν της.
Με όλο το σεβασμό στην εκλιπούσα και στους συγγενείς της, πώς είναι δυνατόν μία ΜΕΘ να μένει χωρίς ιατρό ή νοσηλευτή παρόντα έστω και για 1 δευτερόλεπτο ?
Εκτός και αν το άρθρο δεν απηχεί τις πραγματικές συνθήκες του όντως τραγικού συμβάντος.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
EzeΤΡΟΛ:
Σε άλλο δημοσίευμα, διαβάζουμε ότι η Χρύσα προθυμοποιήθηκε να καλύψει την ολιγόλεπτη απουσία συναδέλφου της από τη Μ.Α.Φ. Μάλλον όλα έγιναν πολύ γρήγορα, και ο σκοπός ήταν ακριβώς να μη μείνει η ΜΑΦ χωρίς επιτήρηση, ούτε για ένα λεπτό.
Η Χρύσα ήταν συμμαθήτριά μου στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και μέχρι τη Β' Λυκείου (καθώς και στα Αγγλικά) και είχε παντρευτεί μόλις δυο μήνες νωρίτερα. Το τελευταίο αντίο θα δοθεί στην πατρίδα της (στα Γρεβενά) αύριο και θα είμαι εκεί. Καλό παράδεισο να έχει και κουράγιο στον σύζυγό της και την οικογένειά της.
Gatekeeper:
Πάντως πρέπει να γίνει αντιληπτό πως η υγεία και ασφάλεια του προσωπικού ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ αυτής των ασθενών .
Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως πρέπει να γίνει αντιληπτό πως η υγεία και ασφάλεια του προσωπικού ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ αυτής των ασθενών .
--- Τέλος παράθεσης ---
Έτσι ακριβώς σκέφτονται κι οι Αγγλοσάξωνες.
Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως πρέπει να γίνει αντιληπτό πως η υγεία και ασφάλεια του προσωπικού ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ αυτής των ασθενών .
--- Τέλος παράθεσης ---
Έτσι ακριβώς σκέφτονται κι οι Αγγλοσάξωνες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Το καλό είναι ότι δεν έχουμε χάσει το χιούμορ μας σαν κλάδος. Ασφάλεια του προσωπικού. Μάλιστα. Όταν χτίζονται έξοδοι κινδύνου χωρίς άδειες σε κεντρικά νοσοκομεία της Αθήνας, όταν, όταν ...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση