Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Αποφάσεις ΚΕ.Σ.Υ.

<< < (2/2)

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι εννοείς συνθήκες εφημέρευσης;

--- Τέλος παράθεσης ---

εννοώ για το ποιός είναι υπεύθυνος για το πού εφημερεύουν οι Ειδικευόμενοι Γενικοί Ιατροί και πόσες εφημερίες μπορούν να κάνουν.

Ψάχνω για την 8η Απόφ. της 185ης Ολομ. ΚΕΣΥ/17-7-2003

timex:
Όλοι οι ειδικευόμενοι ιατροί πρέπει να κάνουν μέχρι 7 εφημερίες το μήνα. Πρόσφατα στο νοσοκομείο, σε μία κλινική λόγω έλλειψης ειδικευομένων τους υποχρέωσαν να κάνουν παραπάνω και πήγαν στον επόπτη εργασίας. Τελικά κατάφεραν και κάνουν μόνο 7 το μήνα.

Επίσης, υπάρχει και ένα ΦΕΚ ( το οποίο δε μπορώ να βρω τώρα) που αναφέρει ότι οι ειδικευόμενοι γενικής ιατρικής μοιράζονται εξίσου τις εφημερίες με τους ειδικευομενους της κλινικής που κάθε φορά εκπαιδεύονται.

Όσο για το ποιος είναι υπεύθυνος για το που εφημερεύουν οι γενικοι ιατροί νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθείς στο συντονιστή του νοσοκομείου σου( αν υπάρχει)

Αρχίατρος:
Μια διευκρίνηση: το αν θα μοιραστούν εξίσου με τους άλλους ειδικεύομενους τις εφημερίες μιας Κλινικής είναι καθαρά θέμα του Δ/ντή της Κλινικής αυτής, π.χ στην δικιά μου ο Δ/ντής δεν τους ήθελε -δυστυχώς- μόνους τους αλλά ως δεύτερους στην εφημερία μαζί με παλαιότερο ειδικεύομενο, όπερ και εγένετο.

timex:
Αν υπάρχει συντονιστής με @@ δε θα γίνει αυτό  γιατί ο νόμος το λέει ξεκάθαρα!
Δυστυχώς όμως κανένας συντονιστής δεν ήθελε να πάει κόντρα στους διευθυντές.
Παλιά που είχαν δικούς τους ειδικευόμενους δεν ήθελαν γενικούς γιατρούς για να μην τους ενοχλούν με τις ερωτήσεις τους!
Τώρα κάνουν ΚΡΑ. Και κάποιες φορές δύο φορές ΚΡΑ!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση