Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Λαμογιά κάποιου Φαρμακοποιού.

<< < (2/2)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣκέφτηκα ότι πιθανή έλλειψη της στρογγυλής σφραγίδας να προβλημάτιζε το φαρμακοποιό (αν και πολλοί στέλνουν υπαλλήλους τους και τις βάζουν  εκ των υστέρων για να μην ταλαιπωρούν τους πελάτες)

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτή ακριβώς είναι η συνήθης πρακτική...
Μαζεύονται όλες οι ασφράγιστες με στρογγυλή συνταγές του μήνα και σφραγίζονται εκ των υστέρων...

silvertaur:
ουδεμια στρογγυλη χρειαζεται στις συνταγες..ποτε δεν εβαλα σε ηλεκτρονικη συνταγη-παραπεμπτικο ειτε σε Π.Ι. ειτε στο νοσοκομειο που πηγαινω ως μετακινουμενος. Ποτε δεν ειχα προβλημα πλην 1 περιπτωσης που συνεστησα αλλαγη φαρμακοποιου οπερ και εγενετο.  Η στρογγυλη ειναι ουσιαστικα για το γνησιο της υπογραφης..αλλα οπως λενε και οι φιλοι μου οι Πανεπιστημιακοι (οταν τεθηκε ερωτηση απο ασθενη περι στρογγυλης):"Ποιος θα τολμησει να αμφισβητησει τη σφραγιδα μου;"
Σημειωτεον: εχω γραψει σε ασθενεις σε διαφορα μερη της Ελλαδας.
Επισης στις Μοναδες Υγειας (πρωην ΙΚΑ) που αποτελουν δημοσιες δομες δεν υπαρχουν στρογγυλες..οποτε ποια στρογγυλη ακριβως θα μπει;;;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τι να πω, φαίνεται ότι η τακτική της στρογγυλής σφραγίδας έχει μεγάλες διαφορές από νομό σε νομό.
Μου έχει τύχει να στείλει φαρμακοποιός από άλλο νομό, εκτός νησιού φυσικά, συνταγή με courier (το παιδί της courier περίμενε και την πήρε άμεσα για επιστροφή) για να μπει στρογγυλή σφραγίδα. Αν θυμάμαι καλά τα σκευάσματα ήταν μικρής αξίας και σίγουρα το κόστος της ταχυμεταφοράς ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση