Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Τεχνολογία αναίμακτης μέτρησης σακχάρου

<< < (2/4) > >>

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕίδα σήμερα ασθενή μου να έχει το FreeStyle Libre της Abbot. Είναι επαναστατικό αλλά όμως δεν το δικαιολογεί ο ΕΟΠΥΥ και κοστίζει 60 ευρώ το 15νθήμερο δηλαδή 120 ευρώ τον μήνα + την συσκευή που την αγοράζεις εφάπαξ και κοστίζει επίσης 60 ευρώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Η αγορά της συσκευής δεν είναι υποχρεωτική. Διατίθεται ήδη εφαρμογή για android smartphones που διαθέτουν τεχνολογία NFC.


--- Παράθεση ---As an alternative to using the reader, the sensor can be scanned with a mobile device capable of
near-field communication (NFC) and on which the LibreLink companion app has been installed.
The LibreLink app can be used on Android mobile devices and has similar features to the reader.
--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Ασθενής που το φορά βέβαια, μου είπε ότι το καλοκαίρι λόγω ιδρώτα το σύστημα αυτό μπορεί να χαλάσει μετά από 2 μέρες και για αυτό το χρησιμοποιεί μόνο τους δροσερούς/κρύους μήνες του έτους (ακόμη και τότε, μπορεί να μην κρατήσει 15 ημέρες αλλά λόγω ιδρώτα να χαλάσει π.χ. στις 12 ημέρες).

Πάντως το σύστημα αυτό επιτρέπεται να το έχει κανείς πάνω του και όταν κάνει μπάνιο στην θάλασσα.

Argirios Argiriou:
Μίλησα στις 16/10/2017 με Σουηδό Ιατρό που εργάζεται στο Νομό Västra Götaland στην Σουηδία. Στο Νομό αυτό, τουλάχιστον, εδώ και περίπου 1 χρόνο σε όσους ασθενείς έχουν Διαβήτη Τύπου 1, το Ταμείο καλύπτει το FreeStyle Libre της Abbot εξ ολοκλήρου (συμμετοχή ασθενούς 0%).

Μια διαφορά βέβαια μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας είναι, ότι λόγω κλίματος, στην Σουηδία δεν ιδρώνει κανείς τόσο πολύ και έτσι το FreeStyle Libre της Abbot δεν ξεκολλάει τόσο εύκολα όπως στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Να τονιστεί ότι οι Διαβητικοί Τύπου 2 παρακολουθούνται σχεδόν πάντα στα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαπό τους Γενικούς Ιατρούς και Νοσηλεύτριες, ενώ οι Διαβητικοί Τύπου 1 παρακολουθούνται μέσω Νοσοκομείου από Ενδοκρινολόγους.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜίλησα στις 16/10/2017 με Σουηδό Ιατρό που εργάζεται στο Νομό Västra Götaland στην Σουηδία. Στο Νομό αυτό, τουλάχιστον, εδώ και περίπου 1 χρόνο σε όσους ασθενείς έχουν Διαβήτη Τύπου 1, το Ταμείο καλύπτει το FreeStyle Libre της Abbot εξ ολοκλήρου (συμμετοχή ασθενούς 0%).

--- Τέλος παράθεσης ---
Mου κάνει εντύπωση ότι στη Σουηδία, που επιμένουν πολύ στη βελτιστοποίηση του κόστους/αποτελεσματικότητας, αποζημιώνουν το FreeStyle Libre στους τύπου Ι διαβητικούς, σε αντίθεση με τη χώρα μας.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τμήμα Υποστήριξης Πελατών

210 9985220

9:00-18:00
Δευτ.- Παρ.

E-Mail: freestylelibre_supportGR at abbott.com

Γραμμή παραγγελιών FreeStyle Libre
Από σταθερό: 800 11 222 688
Από κινητό ή σταθερό: 2109985220
Website: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση