ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

(1/1)

APTSA:
Γειά σας,Βρήκα το χώρο σας ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σκέφτηκα να μπώ.
Είμαι ο πρώτος στρατιωτικός γιατρός στον Σ.Ξ. που παίρνει την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα...Είμαι στον πρώτο χρόνο ειδικότητας στο 401 όπου θα κάνω Παθολογία,Χειρουργική και ΜΕΘ.Για τα υπόλοιπα 3 χρόνια μπορώ να επιλέξω Νοσοκομείο στην Αθήνα.Τι θα μου προτείνατε;Έχει αυτό σχέση και με το Κ.Υ.που θα παρακολουθήσει κάποιος το τελευταίο 10μηνο;Τι άλλο θα ήταν καλό να παρακολουθώ σαν νέος ειδικευόμενος εκτός του Νοσοκομείου όσον αφορά την ειδικότητα;(σεμινάρια,περιοδικό,εγγραφή σε κάποια ένωση ίσως;)

kapioskanis:
Κατ'αρχή καλώς όρισες, (και ας αργήσατε oi του ΣΞ)

ΕΔΩ θα βρείς τις πλέον ξεκάθαρες απόψεις και πληροφορίες για την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής (από ανθρώπους - νέους και παλιούς - με μεράκι)

Από 23 έως 25 Ιανουαρίου 2009 ==> 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Γ.Ι.  στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών ΚΑΙ
Από 16 έως 21 Φεβρουαρίου 2009 ==> Εκπαιδευτική Ημερίδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας "Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ¨ στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Ν. Φάληρο
Σου προτείνω να πας και στα δύο (το πρώτο γίνεται 1η φορά και το δεύτερο για 9η φορά) και να διαμορφώσεις άποψη από μόνος σου.


ΥΓ
Στο 401 ΓΣΝΕ ποιός είναι ο συντονιστής της ειδικότητας (υπεύθυνος εκπαίδευσης και παρακολούθησης και σύμφωνα με ποιό ΦΕΚ)

mirto saritzoglou:
Ειμαι αναμεσα στο Νοσοκομειο της Λαμιας, της Αμφισσας και το Θριασιο για να δηλωσω για ειδικοτητα.
Αν καποιος εχει να μου πει κατι θετικο ή αρνητικο για την εκπαιδευση σε αυτα τα νοσοκομεια θα με βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕιμαι αναμεσα στο Νοσοκομειο της Λαμιας, της Αμφισσας και το Θριασιο για να δηλωσω για ειδικοτητα.
Αν καποιος εχει να μου πει κατι θετικο ή αρνητικο για την εκπαιδευση σε αυτα τα νοσοκομεια θα με βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω


--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε, μιας και αποτελεί σημαντικό βήμα η επιλογή νοσοκομείου ειδίκευσης θα πρότεινα (αν δεν υπάρχουν σημαντικά εμπόδια) να πας προσωπικά στα νοσοκομεία αυτά,να δεις, να ρωτήσεις και να μάθεις από πρώτο χέρι. Απ' ότι βλέπω είναι σχετικά κοντά και τα τρία, δεν χρειάζεται να πας από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη.

mirto saritzoglou:
ευχαριστω πολυ! (Θα το προσπαθησω αν και μενω Θεσσαλονικη)
Βεβαια αν παλι καποιος προθυμοποιηθει να καταθεσει την αποψη του εδω, ευπροσδεκτη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση