Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ιατρικη βεβαιωση για εκδοση αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου

<< < (9/20) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛοιπόν εγώ έχω κληρονομήσει κυνηγετικό δίκανο από τον πατέρα μου, έχω κάνει αποδοχή κληρονομιάς.
ΔΕΝ το θέλω. Θέλω ΜΟΝΟ να το πουλήσω.
--- Τέλος παράθεσης ---
καλύτερα να ρωτήσετε μήπως εάν το μεταβιβάσετε άμεσα, δεν χρειάζεται για εσάς η όλη διαδικασία που έχει και παράβολα αν θυμάμαι καλά.
Εναλλακτικά, εάν έχει συναισθηματική αξία για εσάς, μπορείτε να ζητήσετε την "απενεργοποίηση" του. Έτσι, μπορείτε να το έχετε χωρίς διατυπώσεις, αλλά δεν θα πυροβολά.
Κανένας ιατρός σε δημόσια δομή δεν είναι υποχρεωμένος να σας υπογράψει γνωμάτευση.

Tom Papas:
Δηλαδη για παραδειγμα σε ποια κρατικα νοσηλευτικα ιδρυματα μπορω να παω και με τι διαδικασία για να παρω γνωματευση; Ραντεβου; στα εκτακτα;
Μενω Πειραιά. Αλλα προκειμενουν να τελειωνω γρηγορα ας παω οπουδηποτε υπαρχει προσβαση στις δημοσιες συγκοινωνιες.
Με οριο σαν αποσταση το... θριασιο ! Τι να παρω, ψυχιατρο ή παθολόγο;  :)
Στο μεταξύ με παιζουν πινκ πονκ τα ΑΤ Δραπετσωνας και Κερατσινιου για το ποιο ειναι αρμοδιο λογο του αριθμου της οδου!
Δεν έχει καμια συναισθημαιτκη αξία ! Αν δεν ειχα οικονομικο προβλημα μπορει και να το κρατουσα να εβγαζα ολα τα χαρτια και να κυνηγουσα που και που πολυ λιγες φορες αγριογουρουνο το οποιο ειναι εξαιρετικά νόστιμο !
Τι εννοεις "εαν μεταβιβάσετε άμεσα"; Δωρεάν; Αν ειναι ετσι καλυτερα να το παρατησω στο αστυνομικο τμήμα.
UPDATE
Eκλεισα ραντεβου για Παρασκευη με ψυχιατρο. Θα παρω τα σφραγισμενο φακελο με τα αποτελεσμστα αν ειμαι ικανος να φέρω οπλο ή τελειως παλαβος ! :D μετα μενουν τα ηλεκτρονικα παραβολα (δυο των 3 ευρω) και με ολα τα χαρτια και το δικανο, λυμενο στη θηκη, στο ΑΤ Κερατσινιου !

Argirios Argiriou:

08/09/2016

Έγγραφο με ημερομηνία 8/9/16 από την Αστυνομία που ενημερώνει ότι οι Γενικοί Ιατροί δικαιούνται να χορηγούν πιστοποιητικά για άδεια οπλοφορίας

Tom Papas:
Πήρα την άδεια κατοχής. Τωρα προσπαθω να πουλήσω το κυνηγετικό δίκανο καθως δεν προκειται νε βγω στο κυνηγι για τροφή ! Συντομα τουλάχιστον εκτος αν ο Τσιπρας ή οι επομενοι πολιτικοι φαληρισουν την Ελλαδα οποτε θα πρεπει να κυνηγαμε και να κανουμε κηπους με λαχανικα να τρωμε ! Τελικά ήθελε ενα μονο παράβολο των 3 ευρω.

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος08/09/2016
Έγγραφο με ημερομηνία 8/9/16 από την Αστυνομία που ενημερώνει ότι οι Γενικοί Ιατροί δικαιούνται να χορηγούν πιστοποιητικά για άδεια οπλοφορίας

--- Τέλος παράθεσης ---

Δυσαρέσκεια και ανησυχία προκαλεί στους κόλπους των ψυχιάτρων η απόφαση του Υπουργού Υγείας να αδειοδοτήσει κι άλλες ιατρικές ειδικότητες για τη χορήγηση πιστοποιητικών οπλοφορίας.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση