Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ιατρικη βεβαιωση για εκδοση αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου
md:
Με τον κινδυνο να με...κραξετε,καθως σε ενα φορουμ πρωτοβαθμιας υγειας τα περισσοτερα μελη ειναι λογικο να ειναι γ.ιατροι..
Ολοι οι γ.γ δηλ.ειναι ηθικα ανωτερα πλασματα που ενδιαφερονται πρωτιστως για την εξυπηρετηση του ασθενη τους και οχι να ...ροκανισουν πιτες?
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε τον κινδυνο να με...κραξετε,καθως σε ενα φορουμ πρωτοβαθμιας υγειας τα περισσοτερα μελη ειναι λογικο να ειναι γ.ιατροι..
Ολοι οι γ.γ δηλ.ειναι ηθικα ανωτερα πλασματα που ενδιαφερονται πρωτιστως για την εξυπηρετηση του ασθενη τους και οχι να ...ροκανισουν πιτες?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, ενδιαφέρονται για την εξυπηρέτηση του ασθενούς. Και ξέρεις γιατί; Γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις αλλά και τα χωριά στα άγρια βουνά και στα νησιά.
Προσωπικά δε θέλω να δίνω βεβαίωση. Μετά από αυτή την απόφαση μπορείς να μου βρεις τρόπο να μη το κάνω χωρίς να τσακώνομαι με όλο το χωριό;
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Προσωπικά δε θέλω να δίνω βεβαίωση. Μετά από αυτή την απόφαση μπορείς να μου βρεις τρόπο να μη το κάνω χωρίς να τσακώνομαι με όλο το χωριό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετά από εξέταση είναι δικαίωμα του ασθενούς να ζητήσει γνωμάτευση με το αποτέλεσμα αυτής. Αν για κάποιο λόγο ο γιατρός τον θεωρήσει ακατάλληλο π.χ. για οπλοκατοχή μπορεί να το αιτιολογήσει.
Argirios Argiriou:
Και μια πιο ευκρινής φωτοτυπία του εγγράφου. Το ίδιο έγγραφο φαίνεται ακόμη καλύτερα στο επισυναπτόμενο pdf, (κάτω - κάτω σε αυτή την δημοσίευση ).
Γιάννης Ιωάννου:
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να αναρτήσει την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας με αριθμ. Γ4β/Γ.Π./οικ. 65080/26.08.2016 με την οποία καθορίζεται ότι η πιστοποίηση της κατάστασης της ψυχικής υγείας των αιτούντων άδειας οπλοφορίας μπορεί πλέον να γίνει και από ιατρούς της ειδικότητας Γενικής Ιατρικής. Δε μου έρχεται και τόσο ωραίο να πληροφορούμαστε από την αστυνομία για έγγραφα του Υπ. Υγείας.
Εξ' άλλου αν γίνει μια στραβή και κάποιος του οποίου την βεβαίωση έχει χορηγήσει Γενικός Ιατρός αποδειχθεί ότι δεν ήταν ικανός για οπλοκατοχή θα ήθελα να ήξερα ακριβώς πως θα είναι κατοχυρωμένος νομικά ο Ιατρός. Αν το πιο πάνω έγγραφο έχει ισχύ Υπουργικής Απόφασης (είναι υπογεγραμμένο από τον Υπουργό) και αναφέρεται στο νόμο 2168/1993 ή τροποποιεί την ΥΑ Αριθ.3009/2/23α/Β696/1994 που δίνει τις λεπτομέρειες περί του ποιος έχει το δικαίωμα να δίνει την άδεια κατοχής κυνηγετικού και αυτό θα ήθελα πραγματικά να το γνωρίζω.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση