Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Μαθήματα ξένων γλωσσών μέσω skype.
Argirios Argiriou:
Αντιγράφω ανάρτηση της 10/04/2017 από την ομάδα Γιατροί του Ε.Σ.Υ. και όχι μόνο στο facebook.
Σουηδικά,ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδονται από καθηγητή με πολυετή πείρα και πρώην κάτοικο Σουηδίας. Αναλαμβάνω υπεύθυνα, όλα τα επίπεδα, από αρχάριους ως και πτυχία, μεμονωμένα η σε γκρουπ, καθώς και την προετοιμασία πιστοποίησης Swedex A2/B1.B2 C1
Είμαι τελειόφοιτος της σχολής kulturama στην Στοκχόλμη με ειδίκευση πάνω στην σωστή άρθρωση της γλώσσας
Ειδική προετοιμασία πάνω στην προφορά.(((( όταν μάθουμε την σωστή προφορά με κάνονες και ακούστηκα θα μπορούμε πιο εύκολα να κατανοούμε της μας λένε και να μας καταλαβαίνουν όταν εμείς μιλαμε.με την σωστή προφορά λοιπόν δεν θα έχετε δυσκολίες στην ομιλία σας και η προσαρμογή σας θα γίνει πιο ευκολη.τα σουηδικά είναι μια γλώσσα που δεν τα λες όπως γραφωνται.θελετε να τα μιλάτε σωστά τότε πρέπει πρώτα να μάθετε και τους κανόνες.))))) Δυνατότητα πακέτου προετοιμασίας για σπουδές η εργασία στη Σουηδία και μέσω SKYPE σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό σε πολύ προσιτές τιμές
Στην διδασκαλία μου δίνω έμφαση, εκτός από την εκμάθηση της γλώσσας φυσικά, στην εξοικείωση σας με την σουηδική κουλτούρα.Προσφέρεται ειδικό πακέτο προετοιμασίας Για γιατρούς ηλικίας 25 μέχρι 45 με εντατικό πρόγραμμα για ένα χρόνο. έχοντας συνεργαστεί με ιατρικές εταιρείες , έχω αποκτήσει μια δική μου μέθοδος διδασκαλίας για την γρήγορη εκμάθηση της γλώσσας και για την πιο εύκολη προσαρμογή σας στην Σουηδία(((ακόμα παρέχεται έξτρα ιατρικό υλικό ακουστικό βασισμένο σε συνομιλίες γιατρών και ασθενών )))) Προετοιμασία και για επαγγελματικές συνεντεύξεις.Δίδονται σημειώσεις και επιπλέον υλικό.Το πρώτο μάθημα παρέχεται δωρεάν με σκοπό την γνωριμίας μας καθώς και την εξοικείωση σας στα διαδικτυακά μαθήματα.
Στοιχεία επικοινωνίας : skype nassos3611
email : nassoskostopoulos at gmail.com ειδικές τιμές για groups από δυο μέχρι 4 άτομα. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!!!
Argirios Argiriou:
Ομάδα στο facebook:
Σουηδικα Μαθηματα/Ιατρικη Ορολογια-Καθηγητης Σουηδικων σαν Ξενη γλωσσα
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση