Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
H ΔΕΗ αργοσβήνει, βαθιές αλλαγές επειγόντως!
Argirios Argiriou:
12-04-2017
Του Γιώργου Στρατόπουλου.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
24/04/2019
Εγγραφή ή Είσοδος
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδος24/04/2019
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Πέρα από την κακοδιαχείρηση δεν ξέρω τι να πιστέψω. Δεν είμαι ειδικός για να κρίνω... Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως παρουσιάζουν επίτηδες ζημιές για να μπορεί να γίνει η πώληση μονάδων σε χαμηλότερη τιμή. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας...
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή Είσοδος Πέρα από την κακοδιαχείρηση δεν ξέρω τι να πιστέψω. Δεν είμαι ειδικός για να κρίνω... Κρατάω μια επιφύλαξη μήπως παρουσιάζουν επίτηδες ζημιές για να μπορεί να γίνει η πώληση μονάδων σε χαμηλότερη τιμή. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποιος έχει συμφέρον να πουληθεί η ΔΕΗ σε χαμηλότερη τιμή. Η ΔΕΗ ή το Κράτος;
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοιος έχει συμφέρον να πουληθεί η ΔΕΗ σε χαμηλότερη τιμή. Η ΔΕΗ ή το Κράτος;
--- Τέλος παράθεσης ---
H Ελλάδα δεν έχει σίγουρα συμφέρον. Πόσα όμως από αυτά που γίνονται εδώ είναι για το συμφέρον της; Δυστυχώς οι δημόσιοι και κληρωτοί λειτουργοί εξυπηρετούν ίδια και ενίοτε αλλότρια συμφέροντα και όχι Εθνικά-κρατικά. Και δυστυχώς εμείς αυτά τα μαθαίνουμε πολύ αργότερα....
Δεν θέλω να ενδώσω στις θεωρίες συνωμοσίας. Στη ΔΕΗ έγιναν πολλά λάθη (εξυπηρετώντας τόσα χρόνια συμφέροντα ούτε κρατικά ούτε της ΔΕΗ) και σίγουρα έχει φορτωθεί πολύ με ζημιές. Αλλά τελευταία πέφτει πολλή απαξίωση σε βαθμό υπερβολής (πχ: "αφού χρωστάει να κλείσει ή να πουληθεί να τελειώνουμε")....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση