Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές

Πώς βλέπουμε τι εισφορές πρέπει να πληρώσουμε / πληρώσαμε στο ΕΦΚΑ;

(1/6) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος → ηλεκτρονικές υπηρεσίες / Αίτηση συνταξιοδότητης → ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΦΚΑ → Εισφορές ελευθέρων επαγγελματιών - αυτοαπασχολούμενων → είσοδος → Συνέχεια στο taxisnet → βάζουμε τους κωδικούς για να μπούμε στο taxisnet → συμπληρώνουμε ΑΦΜ (που είναι ήδη συμπληρωμένο) και ΑΜΚΑ → είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος → ηλεκτρονικές υπηρεσίες / Αίτηση συνταξιοδότητης → ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΦΚΑ → Εισφορές ελευθέρων επαγγελματιών - αυτοαπασχολούμενων → είσοδος → Συνέχεια στο taxisnet → βάζουμε τους κωδικούς για να μπούμε στο taxisnet → συμπληρώνουμε ΑΦΜ (που είναι ήδη συμπληρωμένο) και ΑΜΚΑ → είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μπήκε ο Αύγουστος, πληρώσαμε ήδη την 1η δόση του φόρου εισοδήματος αλλά ο ΕΦΚΑς εξακολουθεί να ζητάει τα ίδια (βάσει εισοδημάτων 2015). Με το "κομπιουτεράκι" να υπολόγιζαν τις νέες εισφορές θα το είχαν καταφέρει...
   Άχρηστοι οι υπάλληλοι, άχρηστος ο προγραμματιστής, κεντρική απόφαση για καθυστέρηση (έχουν δει στατιστικά ότι μειώθηκαν τα εισοδήματα των ΕΕ το 2016 και κάνουν τις πάπιες -κουάάάκ- για να παίρνουν αυξημένες εισφορές) μαζί με μπόλικη θερινή ραστώνη. Εκρηκτικός συνδυασμός.

Denominator:
Σήμερα 26 Απριλίου, τρεις εργάσιμες πριν από το τέλος του μήνα, και ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί οι εισφορές του ΕΦΚΑ του Μαρτίου.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα 26 Απριλίου, τρεις εργάσιμες πριν από το τέλος του μήνα, και ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί οι εισφορές του ΕΦΚΑ του Μαρτίου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπάχαλο.

bpikou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα 26 Απριλίου, τρεις εργάσιμες πριν από το τέλος του μήνα, και ακόμη δεν έχουν αναρτηθεί οι εισφορές του ΕΦΚΑ του Μαρτίου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών 2017-
Εισφορές Μαρτίου 2018 Μη Μισθωτών ασφαλισμένων
Αθήνα, 23 Απριλίου 2018

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών 2017 για τους Μη Μισθωτούς ασφαλισμένους είναι σε εξέλιξη και αναμένεται η ανάρτηση των ειδοποιητηρίων εκκαθάρισης.

Για το σκοπό αυτό οι Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ καθώς και εφαρμογές που υποστηρίζουν την εισφοροδότηση Μη Μισθωτών θα υπολειτουργούν από την Τρίτη 24/04/2018 έως την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης.

Δεδομένου ότι η εκκαθάριση συνδέεται τεχνικά με την έκδοση εισφοράς Μαρτίου 2018 (η οποία καθυστερεί) θα δοθεί νέα ημερομηνία εμπρόθεσμης καταβολής της εισφοράς, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση