ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

ANΤΙΓΡΙΠΙΚΟΣ 2017-2018

<< < (2/3) > >>

GAD2:
αν γραψω fluarix θα παρει μ ο ν ο αυτό, αν γραψω vaxigrip θα παρει αυτο
μου εχουν ζητήσει να αλλαξω τη συνταγη αναλόγως διαθεσιμότητας.......φευ
ο who αποφασισε το φετινό εμβόλιο να έχει και τον Β τύπο, και τα δεδομένα από την Αυστραλία δείχνουν ότι καλώς έπραξε

--- Παράθεση ---Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος$File/ozflu-surveil-no11-2017.pdf
--- Τέλος παράθεσης ---

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαν γραψω fluarix θα παρει μ ο ν ο αυτό, αν γραψω vaxigrip θα παρει αυτο

--- Τέλος παράθεσης ---

Φυσικά, το όλο θέμα όμως παίζεται στο αίτημα των φμφ να μπορούν να κάνουν τράμπα.

pzogr:
Ουσιαστικά είναι ακριβώς τα ίδια εμβόλια (ή όχι?  :P ) ή τουλάχιστον αυτό λέει τόσο στη σελίδα του ΕΟΦ όσο και στο medicines.org.uk, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΕΟΠΥΥ αποζημιώνει και τα 2 (ενώ το ένα είναι αρκετά φθηνότερο εννοώ).

timex:
Μάλλον τα κατάφεραν οι φμφ.Την Πέμπτη πηρε τηλέφωνο στο ΚΥ μια κυρία από τη GLX ή οποία μας είπε ότι όταν γράφουμε το fluarix πρεπει να το κλειδώνουμε για να μη μπορουν να το αλλαξουν.

kakalos:
Απο όσο γνωρίζω η επιλογή γίνεται κατα τη συνταγογράφηση και δεν μπορεί να αλλαχθεί στο φαρμακείο.
Δεν έχω καταλάβει πως προέκυψε η διαφορά τιμής μεταξύ των tetra.
Επίσης δεν έχω καταλάβει τη χρησιμότητα της κυκλοφορίας εμβολίου με κάλυψη σε λιγότερα στελέχη παράλληλα με τα tetra.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση