Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Θέματα σχετικά με το forum

Tεχνικά Θέματα Προβλήματα

(1/23) > >>

Koterakis:
Η εικόνα που τελικά αναζήτησα και βρήκα στο δίκτυο είναι gif (κινούμενη) όμως στην πράξη δεν κινείται στο φόρουμ. Είναι δυνατόν αυτό να αλλάξει; (Να κινείται η εικόνα;) 

Επίσης η εικόνα αυτή δεν παρουσιάζεται στις καταχωρήσεις, παρά μόνο στην αρχική σελίδα του Φόρουμ.

D-Michalis:
Πολλές ρυθμίσεις χρειάζονται ακόμη για να είναι σε άψογη τεχνική μορφή το forum.
Χρειάζεται όμως χρόνος που θα διατεθεί αλλά σε κάποιο βάθος χρόνου. Καταγράφουμε σημεία πρός βελτίωση εμείς, αλλά και εσείς να υποβάλετε τις επισημάνεις και προτάσεις σας, ώστε στο τέλος να έχουμε πέραν του λειτουργικού και ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Δ. Κουναλάκης:
Λύθηκαν. Τώρα τα avatars φαινονται κανονικά στα μηνύματα.
Για avatars με μέγεθος μεγαλύτερο από 100pixels γίνεται σμίκρυνση και έτσι χάνεται η κίνηση. Μέχρι τώρα το όριο ήταν 65 pixels και έγινε 100.

Koterakis:
To μέγιστο μέγεθος των επισυναπτόμενων αρχείων είναι δυνατόν να μεγαλώσει; 128kb είναι αρκετά μικρό μέγεθος. Θέλω να "ανεβάσω" αρχεία Excel επίσης, αλλά θα τα ανεβάσω σαν rar, αρκεί να χωρέσουν.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςTo μέγιστο μέγεθος των επισυναπτόμενων αρχείων είναι δυνατόν να μεγαλώσει; 128kb είναι αρκετά μικρό μέγεθος. Θέλω να "ανεβάσω" αρχεία Excel επίσης, αλλά θα τα ανεβάσω σαν rar, αρκεί να χωρέσουν.

--- Τέλος παράθεσης ---
Διορθώθηκε.

Κάποιο πρόβλημα υπήρξε με κάποια e-mails και σε χρήστες που δεν είχα δει να έχουν μπει στο forum μετά την εγγραφή τους έβαλα να σταλεί αίτημα για νέο κωδικό ή για ενεργοποίηση, και θα έχουν λάβει ένα e-mail με θέμα "Νέος κωδικός για το Forum Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας". Πιστεύω ότι πλέον έχει διορθωθεί. Οπότε μην τρομάξετε....

Όσοι δεν βλέπετε να σας στέλνει e-mail για επιβεβαίωση της εγγραφής το forum ελέγξτε μήπως το e-mail βρίσκεται στα spam, "ανασφαλή", κλπ που μπορεί να έχει το e-mail account σας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση