Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Εργασία στο εξωτερικό

<< < (6/6)

Argirios Argiriou:
ΑΓΓΕΛΙΑ για εργασία Ιατρού Ακτινολόγου στην Κύπρο:

Argirios Argiriou:


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:

Υπάρχει μία θέση για γενικό ιατρό στην μισθωτή πρακτική στην κοινότητα COUCY LE CHATEAU στην περιοχή Aisne, με πρωτεύουσα τη Λιλ. Εάν ενδιαφέρεστε, διαθέτει μισθό 4200 € καθαρά ανά μήνα (συζητήσιμο ανάλογα με το προφίλ) και μικτό ετήσιο εισόδημα από 65000-75000 € / έτος. Η εβδομαδιαία εργασία είναι 40 ώρες, με 5 εβδομάδες άδειας και επιπλέον ελεύθερες μέρες. Η θέση προσφέρει επίσης κατάλυμα για τον γιατρό μέχρι την έναρξη της δραστηριότητας και βοήθεια για την εγκατάσταση της οικογένειάς, συμπεριλαμβανομένης της ένταξης των παιδιών στο σχολείο. Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάσετε να υποβάλετε την αίτησή σας!
Με εκτίμηση,
Iasonas MEIDANIS IMEIDANIS at atrixinternational.com
CHARGE DE RECRUTEMENT
175-177 rue d’Aguesseau 92100 BOULOGNE
+33 185 090 956

Argirios Argiriou:

Είσαι Ακτινολόγος που διαμένεις στην Ελλάδα κι επιθυμείς να δουλεύεις εξ αποστάσεως (από το Ελληνικό χώρο διαμονής σου) ως ακτινοδιαγνώστης για λογαριασμό Σουηδικών νοσοκομείων ?
 
Εγγυημένα μεγάλος μισθός.
 
Αναλαμβάνουμε την εκπαίδευσή σου στη Σουηδική γλώσσα, στη Σουηδική ακτινολογική ορολογία καθώς επίσης και την διεκπεραίωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών (σουηδική άδεια εργασίας κτλ.).
Εάν ενδιαφέρεσαι ή γνωρίζεις κάποιον/α που ενδιαφέρεται μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο anastasiosmichos75@gmail.com
 
Με εκτίμηση
Αναστάσιος Μίχος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση