Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Το Επαγγελματικό Ταμείο του ΙΣΘ .

<< < (4/28) > >>

Argirios Argiriou:
Εγώ προσωπικά από την στιγμή που ως ιδιώτης είμαι αναγκασμένος να πληρώνω από την τσέπη μου, υποχρεωτικά, 6.000 €/έτος σε ένα ΤΣΑΥ το οποίο είχε και εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια να κάνει ετήσιο ισολογισμό, θεωρώ καθήκον μου να βάλω πλάτη και να στηρίξω μια εναλλακτική πρόταση, ιδιαίτερα τώρα στην αρχή της που με χρειάζεται πιο πολύ (κακά τα ψέμματα το αν πετύχει το εγχείρημα ή όχι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν θα υπάρξει κάποια μαζικότητα στην συμμετοχή των Ιατρών ή όχι).

Κάτι χειρότερο από το ΤΣΑΥ δε νομίζω να βγει.

Argirios Argiriou:
Σήμερα (12-12-2017) συμπλήρωσα ηλεκτρονικά, εκτύπωσα, υπέγραψα, σκανάρισα και έστειλα την σκαναρισμένη αίτηση με email στο teaisth_cs at opf.gr

Μίλησα και με την Γραμματέα του Ταμείου στην Θεσσαλονίκη, κ. Χρύσα Μπερμπέρη, η οποία μου απέστειλε τα παρακάτω και μετά από άδειά της τα δημοσιεύω και εδώ:

Κύριε Αργυρίου,

Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω με συνημμένο αρχείο το Ενημερωτικό Έντυπο του Ταμείου.

Επιπλέον σας αποστέλλω την αίτηση σε έντυπη μορφή, ώστε κάποιος συνάδερφος σας να μπορεί να την συμπληρώσει και έτσι.

Απλά σε περίπτωση που κάποιος συμπληρώσει την έντυπη αίτηση, θα σας παρακαλούσα να ενημερώσετε και εσείς από μέρους σας, ότι πρέπει να υπογράφετε και να αποστείλετε εκ νέου πίσω σκαναρισμένη ή με φωτογραφία.

Βέβαια κάτι τέτοιο ισχύει και με την ηλεκτρονική αίτηση. Απλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να την εκτυπώνετε εκ των προτέρων. Έπειτα να υπογράφετε και να αποστέλλετε πίσω.

Τέλος σας αποστέλλω και τις οδηγίες συμπλήρωσης της πλατφόρμας, ηλεκτρονικής αίτησης.

Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,
Χρύσα Μπερμπέρη
Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης
Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Τμήμα Διαχείρισης Ασφαλισμένων
Τηλ.:2310416574 (εσωτερικό 3)
Τηλ.:2310402024
Κιν.:6982402024
Δ/νση: Επανωμής 26 και Αδριανουπόλεως
Τκ:55133, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Gatekeeper:
 Αργύρη :
Οταν ειμαι αρρωστος παω στον γιατρό .
Για να μαθω γραμματα απευθυνομαι στον εκπαιδευτικό.
Ετσι για τα οικονομικα θεματα δεν απευθυνομαι σε γιατρό.
Θα σου προτεινα το ΕΥΖΗΝ της HSBC κι ασε τους εξαδακτυλους να ασχοληθουν με αυτό για το οποιο πληρωνονται να κανουν .

Argirios Argiriou:
Τις επενδυτικές επιλογές στο Ταμείο αυτό δεν τις κάνουνε Γιατροί.  Tα ποσά που βάζει κανείς στο ΕΥΖΗΝ της HSBC  ΔΕΝ είναι πλέον αφορολόγητα. Τα λεφτά που βάζει κανείς στο Ταμείο αυτό, ΕΙΝΑΙ αφορολόγητα (κέρδος 23% με το καλημέρα).

Gatekeeper:
Με απλα λογια ο ΙΣΘ μαζευει το χρημα , κοβει ενα ποσοστο για την παρτη του και το υπολοιπο ποσο το δινει σε επενδυτικη εταιρια.

Πολλοι μεσαζοντες μικρο κερδος Αργυρη. Πηγαινε απευθειας σε μια ΑΕΔΑΚ . Δεν χρειαζεται να ταιζουμε κι αλλο τους ΙΣ, αρκετα τους δινουμε...

Αλλου καταργουν τελείως τους μεσαζοντες.

Good luck   ;)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση