Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Το Επαγγελματικό Ταμείο του ΙΣΘ .
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Την aspis τη θυμάται κανείς; Κάνει και ρίμα..
--- Τέλος παράθεσης ---
Ενώ το Κρατικό ΤΣΑΥ βλέπεις...
( Προκειμένου να τα χάσω με 100% σιγουριά ως φόρο, προτιμώ να τα βάλω στο Επαγγελματικό Ταμείο των Ιατρών ΤΕΑ ΙΣΘ του οποίου το Δ.Σ. αποτελείται από εκλεγμένους συναδέλφους μας. Σύντομα μάλιστα θα έχουμε εκλογές: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ).
Argirios Argiriou:
Στις 15/05/2019 ψήφισα για πρώτη φορά στη ζωή μου ηλεκτρονικά.
Ήταν για τις εκλογές για το Δ.Σ. του ΤΕΑ ΙΣΘ
Ήταν μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, και ήταν πανεύκολο.
( Μου έστειλαν στο κινητό μου με sms ένα link και έναν κωδικό. Έκανα με αυτό τον τρόπο log in, επέλεξα αυτόν που ήθελα να ψηφίσω και μετά το έστειλα. Μου ήρθε κατόπιν επιβεβαιωτικό sms ).
Αν ήθελα μπορούσα να ξανακάνω log in και να αλλάξω την ψήφο μου, μέχρι τις 19.00 της ίδιας μέρας οπότε τελείωνε η ψηφοφορία.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτις 15/05/2019 ψήφισα για πρώτη φορά στη ζωή μου ηλεκτρονικά.
Ήταν για τις εκλογές για το Δ.Σ. του ΤΕΑ ΙΣΘ
Ήταν μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ, και ήταν πανεύκολο.
( Μου έστειλαν στο κινητό μου με sms ένα link και έναν κωδικό. Έκανα με αυτό τον τρόπο log in, επέλεξα αυτόν που ήθελα να ψηφίσω και μετά το έστειλα. Μου ήρθε κατόπιν επιβεβαιωτικό sms ).
--- Τέλος παράθεσης ---
´Οντως, πολύ εύκολη διαδικασία.
Πολιτισμός, θα έλεγα.
Argirios Argiriou:
15-05-2019
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της 15ης Μαΐου 2019 του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Από τους 427 υγειονομικούς που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν 237 εκ των οποίων τα 4 λευκά.Το ποσοστό συμμετοχής έφτασε 55,5%!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 115
ΜΕΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ 60
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 21
ΛΑΛΛΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 19
ΡΕΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ 8
ΜΑΜΑΛΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 7
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 3
Gatekeeper:
Εαν κατάλαβα σωστα το ταμείο έχει εισερχόμενη χρηματοδότηση μόνο από 427 υγειονομικούς ?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση