Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 12:27:44

Αποστολέας Θέμα: Αν δεχθούμε απειλή για τ σωματ μας ακεραιότητα μπορούμε ν ενημερ τ Εισαγγελέα!  (Αναγνώστηκε 1926 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Δεκεμβρίου 2017, 08:02:50
Αναγνώστηκε 1926 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Ξέρατε ότι αν δεχθούμε απειλή για την σωματική μας ακεραιότητα μπορούμε να ενημερώσουμε τον Εισαγγελέα;

15/12/2017

Κρήτη: Πυροβόλησαν ψυχίατρο στο κέντρο του Ηρακλείου!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα νωρίς το βράδυ της Πέμπτης σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίθεση δέχτηκε ψυχίατρος, βγαίνοντας από το ιατρείο του επί της Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στα νέα γραφεία της Ν.Δ. και κατευθυνόμενος στο όχημά του, τύπου τζιπ, δέχτηκε πυροβολισμούς. Ο 50χρονος άνδρας πρόλαβε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και μπήκε στο όχημα, που είχε παρκάρει απέναντι από το ιατρείο του, και εν συνεχεία ο ένας εκ των δύο δραστών πήγε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και με έναν λοστό έσπασε το τζάμι, με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν στο πρόσωπο τον 50χρονο άνδρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι δύο ήταν οι άνδρες που χτύπησαν με αιχμηρά αντικείμενα, κατά πάσα πιθανότητα λοστούς, δεξιά και αριστερά το όχημά του.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ωστόσο ο ψυχίατρος Δ.Σ., αφού τουλάχιστον δύο από τις σφαίρες των δραστών χτύπησαν το παρμπρίζ του οχήματός, ενώ εκείνος προσπαθούσε να βάλει μπροστά το όχημα και δεν τον τραυμάτισαν.

Ο 50χρονος δεν έχασε την ψυχραιμία του, έβαλε μπροστά το όχημα ανέβηκε την Αρχ. Μακαρίου και κατευθύνθηκε στην Λ. Καλοκαιρινού, έξω από το φαρμακείο του κ. Παρασύρη, σταμάτησε αιμόφυρτος και κατέβηκε από το όχημα.

Μπήκε στο φαρμακείο όπου και ζήτησε βοήθεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός είπε χαρακτηριστικά: «Παιδιά βοήθεια μου έχουν επιτεθεί!». Όταν τον ρώτησε ο φαρμακοποιός, ο Γιώργος Παρασύρης, ποιος είναι, εκείνος απάντησε: «Είμαι ο ψυχίατρος Δ.Σ. ειδοποιείστε την αστυνομία», είπε και συμπλήρωσε: «Ξέρω ποιοι με έχουν χτυπήσει έχω ενημερώσει από καιρό τον εισαγγελέα».

Κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε να τον παραλάβει για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο, με τον τραυματισμό του ευτυχώς, να περιορίζεται στο πρόσωπο από τα θραύσματα.

Ωστόσο η αστυνομία εικάζει ότι υπάρχει και τουλάχιστον τρίτο άτομο, το οποίο τους περίμενε στο όχημα διαφυγής.

Ταυτόχρονα η Ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς ο ψυχίατρος φέρεται να υπέδειξε ποιους θεωρεί ως δράστες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για πρόσωπα τα οποία πριν μερικές μέρες είχε κατονομάσει στην Εισαγγελία Ηρακλείου ότι δέχονταν απειλές.

Ταυτόχρονα η Αστυνομία θεωρεί ότι η κίνηση των δραστών είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση, καθώς σφαίρες βρέθηκαν καρφωμένες πάνω στο όχημα και χάρη στην ψυχραιμία του ψυχιάτρου δε μιλάμε απόψε για δολοφονική ενέργεια αλλά για επίθεση που είχε δολοφονικό χαρακτήρα.

Πηγή: neakriti.gr

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
25270 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26 Ιανουαρίου 2009, 15:26:01
από Αγωνιστική Παρέμβαση
1 Απαντήσεις
2847 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 28 Οκτωβρίου 2012, 00:53:46
από Δημήτριος
4 Απαντήσεις
5942 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Ιουνίου 2016, 19:56:35
από Αρχίατρος
0 Απαντήσεις
5638 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Μαρτίου 2020, 23:10:56
από Argirios Argiriou
0 Απαντήσεις
4712 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 6 Οκτωβρίου 2023, 10:09:15
από Argirios Argiriou