Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Μετακίνηση προς άγονο ΠΙ

(1/2) > >>

Flamestriker:
Ξέρει  κάποιος να μου παραθέσει κάποια απόφαση, νομοθεσία, εγκύκλιο που να αφορά τη μετακίνηση προς ΠΙ; Υποχρεούμαι να είμαι στις 8 το πρωί που αρχίζει η βαρδια (οπότε θα μετακινηθώ προς ΠΙ στο ρεπό - αργία - άδεια) ή μπορώ να μετακινηθώ προς το ΠΙ ξεκινώντας από το ΚΥ, κατά τη βάρδια μου; (Δλδ η μετακίνηση προς το ΠΙ, λογίζεται ως χρόνος εργασίας; )

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τι εννοείς "μετακίνηση";
Αν έχει βγει σχετική απόφαση από ΔΥΠΕ τότε θα πρέπει να αναφέρει με ποιο μέσο θα γίνει η μετακίνηση. Με υπηρεσιακό όχημα π.χ. ασθενοφόρο ή με ιδιωτικό όχημα του οποίου αναγράφεται ο αριθμός κυκλοφορίας.
Στο ερώτημα δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια αν η μετακίνηση προς το ΠΙ λογίζεται ως χρόνος εργασίας μπορείς να δεις όμως στην παρακάτω εγκύκλιο ότι ως απόσταση μετακίνησης υπολογίζεται η μικρότερη απόσταση μεταξύ των ΚΥ (ή οργανική θέση γενικότερα) - τόπος μετακίνησης και Οικία - τόπος μετακίνησης.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Οπότε αν το σπίτι σου είναι πλησιέστερα στο ΠΙ που μετακινείσαι απ' ό,τι το ΚΥ δεν δικαιολογείται να πας πρώτα στο ΚΥ και μετά να ξεκινήσεις για το ΠΙ.

Ενδεικτικά δες και τα έγγραφα με ΑΔΑ
ΩΜΟΣ469Η2Ξ-Ζ5Ο
6ΨΘΞ469Η2Ξ-ΙΞΕ
Ω3ΟΚ469Η2Ξ-ΠΨ1
ΩΣΝΣ469Η2Ξ-Γ18
της 2ης ΔΥΠΕ

timex:
Αν η θέση μου είναι σε ΠΙ, τότε θα πρέπει να παίρνω εκτός έδρας κάθε φορά που πηγαίνω στο ΚΥ για εφημερία

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν η θέση μου είναι σε ΠΙ, τότε θα πρέπει να παίρνω εκτός έδρας κάθε φορά που πηγαίνω στο ΚΥ για εφημερία

--- Τέλος παράθεσης ---
OK αυτό, λογικό και καταννοητό, αλλά αν εγώ επιλέξω να διαμένω π.χ 80 χλμ μακριά απ΄την εργασία μου (Νοσοκομείο-ΚΥ-ΠΙ) και με αρχίσουν να με στέλνουν π.χ 20 χλμ μακρύτερα σε άλλο ΠΙ, πως μπορεί να έχει κάποιος την απαίτηση να αποζημιωθεί ;

Υποτίθεται ότι διαμένουμε κοντά στον τόπο εργασίας μας και η απόσταση υπολογίζεται (όπως και η αποζημίωση και τα εκτός έδρας) από αυτόν και ΟΧΙ απ ΄τον τόπο διαμονής μας.

Αυτά γιατί κάπου έχουμε αρχίσει να χάνουμε την μπάλα.

timex:
Εσύ μπορείς να μένεις και 200χλμ μακριά από την εργασία σου. Για τις μετακινήσεις το λογικό είναι να μετράει είναι η έδρα του ιατρείου σου και όχι ο τόπος κατοικίας σου!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση