Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 12:17:19

Αποστολέας Θέμα: Φθηνές διακοπές στο εξωτερικό  (Αναγνώστηκε 6263 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

5 Μαρτίου 2009, 00:39:02
Αναγνώστηκε 6263 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Loumakis

Επώνυμοι
   
   Με δεδομένο ότι διερχόμαστε περίοδο οικονομικής κρίσης, θέλω να σας κάνω γνωστό ένα τρόπο διακοπών  στο εξωτερικό μειωμένου κόστους, αν και ο τρόπος αυτός υπάρχει από παλαιά, γιατί ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τη φιλοσοφία των ατόμων που τον επιλέγουν και δεν δημιουργήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης. Συγκεκριμένα, υπάρχει ενας διεθνής οργανισμός, η Homelink International, στην οποία γίνεται κανείς μέλος πληρώνοντας συνδρομή 100 ευρώ τον χρόνο και εχει τη δυνατότητα να περάσει τις διακοπές του σε σπίτι άλλου μέλους στο εξωτερικό, παραχωρώντας αντίστοιχα την κατοικία του σε αυτό το μέλος για τον ίδιο σκοπό. Με αυτό τον τρόπο "γλιτώνει" τα έξοδα διαμονής και ελαττώνει κατά πολύ τα έξοδα διαβίωσης αφού εχει τη δυνατότητα να μαγειρεύει στο σπίτι που τον φιλοξενεί και να μην τρώει "έξω".  Συχνά έχει τη δυνατότητα να ανταλλάξει και αυτοκίνητο εξοικονομώντας και τα χρήματα που θα δαπανούσε για τις μετακινήσεις του (για ενοικίαση αυτοκινήτου κλπ.). Διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό κείμενο του Ελληνα εκπροσώπου της Homelink που ακολουθεί και επισκεφθείτε για περισσότερες πληροφορίες τα sites του οργανισμού.


   Αγαπητοί φίλοι

   Σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα νέο τρόπο διακοπών που πιθανόν σας ενδιαφέρει.

   Ποιος δεν θέλει να κάνει μακρινά ταξίδια και να γνωρίσει άλλες χώρες ; Τα έξοδα όμως διαμονής σε ξενοδοχεία είναι τεράστια, ειδικά για όσους έχουν οικογένεια και μικρά παιδιά. Και όμως υπάρχει ένας τρόπος να ταξιδέψετε σε ολόκληρο τον κόσμο, και να μείνετε όπου θέλετε και για όσο θέλετε, χωρίς να πληρώσετε ξενοδοχεία και πανσιόν. Η Homelink σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα!

   Τι είναι η Homelink; Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που οργανώνει ανταλλαγές σπιτιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Δηλαδή, μπορείτε  να μείνετε δωρεάν σε ένα πλήρως εξοπλισμένο σπίτι σε όποιο σημείο του κόσμου θέλετε, απλώς παραχωρώντας το δικό σας σπίτι στην οικογένεια που μένει κανονικά σ’ αυτό το σπίτι.

   Είναι η μέθοδος ανταλλαγής ασφαλής ; ΝΑΙ! Η ανταλλαγή βασίζεται σε μία σειρά απλών, αλλά σαφέστατων κανόνων. Όλα τα μέλη της HomeLink International Hellas σέβονται τους κανόνες αυτούς, γιατί η ανταλλαγή στηρίζεται σε ένα κλίμα σεβασμού και εμπιστοσύνης. Άλλωστε τα μέλη που ανταλλάσσουν τα σπίτια τους είναι σε διαρκή επαφή.

   Που μπορείτε να μείνετε; Σε περισσότερα από 50 κράτη σε όλον τον κόσμο! Η Homelink έχει  περίπου 16.000 μέλη, κυρίως οικογένειες, ελεύθερους επαγγελματίες, δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

   Η εγγραφή είναι δωρεάν. Το μόνο έξοδο είναι μία ετήσια συνδρομή 100€ (για μια οικογένεια) για τα έξοδα δημοσίευσης στο διαδίκτυο και στο βιβλίο-διεθνή κατάλογο. Όποιος επιθυμεί την παραλαβή του βιβλίου επιβαρύνεται με 40€ επιπλέον.

   Ποια είναι η διαδικασία; Εάν εγγραφείτε, θα λάβετε αμέσως τον προσωπικό σας κωδικό, και θα σας αποσταλούν οι κατάλογοι με  τα σπίτια όλων των μελών σε όλον τον κόσμο (τον οποίο μπορείτε να δείτε και στο Internet). Από αυτούς τους καταλόγους μπορείτε να διαλέξετε όποιο σπίτι θέλετε, σε όποια χώρα θέλετε, και να έρθετε σε επαφή με την οικογένεια που μένει εκεί.

   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Λ. Δάφνο, συντονιστή της Homelink στην Ελλάδα.

   
   Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
"Οσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας άς έχωσι. Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία" (Ανδρέας Κάλβος, ωδή εις Σάμον)
   Συμπέρασμα: η πατρίδα δεν μπορεί να περιμένει σωτηρία απο ενάρετους δειλούς, θα πρέπει να το λέει και η καρδιά τους.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
55 Απαντήσεις
169600 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 9 Μαρτίου 2024, 15:16:10
από Argirios Argiriou
1 Απαντήσεις
3163 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 7 Ιουνίου 2014, 22:48:41
από Ορθοπαιδικός
0 Απαντήσεις
5027 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Αυγούστου 2014, 17:17:30
από Argirios Argiriou
6 Απαντήσεις
4155 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 9 Ιανουαρίου 2016, 19:13:50
από Ορθοπαιδικός
0 Απαντήσεις
17143 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Σεπτεμβρίου 2022, 07:51:15
από Argirios Argiriou