Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (30/142) > >>

Argirios Argiriou:
31-01-2018

Παράταση Προσθεσμίας της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος των Οικογενειακών Ιατρών για Σύναψη Σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Gatekeeper:
Αραγε αυτο με τους όμορους δήμους τι εννοεί? Πρέπει να ξανα υποβάλλουν αίτηση όλοι απο την αρχή ή θα συγχωνέψουν μόνοι τους τις ΤοπΦΥ.
Θετικό πάντως γιατι δεν θα μείνει υποψήφιος απέξω.

Μονο με την αρση του ηλικιακού ορίου και τα πιστοποιητικά ΓΙ θα μαζευτούν καμιά 800 γιατροί  ακόμα.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος..... (εκτός αν ανακοινωθεί παράταση λόγω φόρτου εργασίας των Η/Υ...)

--- Τέλος παράθεσης ---
   Λοιπόν έκανα λάθος. Δεν ήταν φόρτος εργασίας του Η/Υ αλλά του τηλεφώνου του προέδρου από γιατρούς και προέδρους ΙΣ που δεν πρόκαναν.... Και να λοιπόν:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος31-01-2018  Παράταση Προσθεσμίας της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος των Οικογενειακών Ιατρών για Σύναψη Σύμβασης με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Α, δεν γίνεται επικόλληση γι αυτό δεν το ανέβασε ο Αργύρης... Έχει ενδιαφέρον:
α) ποιων ΙΣ αφού όλοι (σχεδόν; ) απέρριψαν την ...προσφορά (εργασίας ή δουλείας).
β) Δύο ημερομηνίες (ηλεκτρ. και αποστολής) - έτσι μπορεί να δοθεί εύκολα και νέα παράταση...
γ) Αυξάνονται οι θέσεις γιατί πρέπει να πιστέψουμε ότι ήταν πολλές οι αιτήσεις. Που να κουράζονται οι υπάλληλοι να αξιολογούν γιατρούς....
δ) Σε όμορους δήμους; Αυτό δεν τό 'πιασα. Θέλω πχ να δουλέψω και στα Τρίκαλα (που στην τελική δεν είναι όμορος Δήμος αφού παρεμβάλλονται και άλλοι δήμοι ανάμεσα) ως συμβεβλημένος (δε μου φτάνει η Λάρισα) οπότε ανοίγω νέο ιατρείο για να δουλεύω 10 ώρες ημερησίως (με τηλεμεταφορά; ) στον ΕΟΠΥΥ. Ή αν έχω ήδη 2ο ιατρείο το παραχωρώ και αυτό στον ΕΟΠΥΥ. Μάλλον κάνουν πλάκα... Η άλλη άποψη που υπάρχει είναι ότι τα ιατρεία (τα ...όμορα) θα δουλεύουν στο ρελαντί ως κέντρα συνταγογράφησης χωρίς απαραίτητα γιατρό. Ίσως μια τέτοια ΠΦΥ ονειρεύονται κάποιοι...
ε)Ζήτω, οι άνω των 65 βρίσκουν επιτέλους δουλεία! Προσωπική εκδούλευση του προέδρου στον Δήμαρχο Παρτούλη.

pzogr:
Έστειλα την αίτηση χθες το βράδυ ακριβώς με το σκεπτικό που περιέγραψε ο συνάδελφος προηγουμένως (είδα φως και μπήκα δηλαδή) και χωρίς πραγματική πρόθεση να μείνω, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα (αρ.πρωτ 21/690 έτσι για το μέτρημα). Νομίζω ότι το πιο βασικό για να μπορέσει κανείς να δεχτεί οποιαδήποτε σύμβαση και με οποιαδήποτε αμοιβή είναι ο σεβασμός των αναγκών του. Όταν ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ διευκρινίζει ότι οι κατ'οίκον επεκτείνουν το ωράριο (άρα γίνονται εκτός ωραρίου και μάλιστα χωρίς καν αμοιβή για τη μετάβαση στην οικία του ασθενούς, άρα όποτε θέλει κάποιος μας κάνει λάστιχο), όταν οι απαιτούμενες ώρες απαγορεύουν το ιδιωτικό επάγγελμα στην ουσία και (τελευταίο) όταν οι αμοιβές είναι αυτές που θεσμοθέτησαν δύσκολα μαζεύονται τα κουκιά.

GAD2:
συγγνώμη αλλα θεωρώ πως όλοι οι γιατροι μηδενός εξαιρουμένου θα έπρεπε να μην κανουν καμμίας μορφής αίτηση αφού με αυτό τον τρόπο δινουμε πατημα στη συνέχιση τετοιων πρακτικών ισοπέδωσης.
όσο και αν αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες επιβίωσης για όλους μας υπαρχει και η αξιοπρέπεια , ή έστω όση μας εχει μείνει
πέρα από ιατρικούς συλλόγους, οι συνελευσεις και οι συνεννοήσεις στις γειτονιές μεταξύ των ιατρών δείχνουν ότι αυτή είναι ίσως η ευκαιρία μας να ενωθούμε και να προστατευτούμε
ας εκμεταλλευθούμε αυτή την ευκαιρία
είναι αστείοι και προκλητικοί οι όροι της σύμβασης και καθε μια αίτηση που γίνεται δικαιολογεί ως έναν βαθμό τις απαιτήσεις τους
και πάλι συγγνώμη για την όποια επιθετικότητα της παρέμβασης μου, αποτελεί προσωπική και μόνο σκέψη - άποψη

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση