Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (32/142) > >>

Argirios Argiriou:
31-01-2018

Επερώτηση στη βουλή από Βουλευτές της ΝΔ για τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Ενδιαφέρον διάλογος συναδέλφων στην ομάδα ΙΑΤΡΟΙ ΕΟΠΥΥ, στις 01/02/2018:

- Πληροφοριακά θέλω να γράψω ότι βάσει νόμου οποίος συνάδελφος συνταξιούχος συμβληθεί θα κοπεί το 50% της σύνταξης του γιατί θα έχει άλλο εισόδημα ,όποτε νομίζω μόνο μερικά ιατρεία άνευ ειδικότητας θα συμβληθούν

- Οι εχοντες επαγγελμα ως συνταξιουχοι προ 16 απαλλασσονται. Για τους οψιμους ειναι 60% η μειωση

- οι παλιότεροι χάνουν τα επικουρικά οι νεότεροι 60% , όπως και να έχει κάτι χάνουν

Argirios Argiriou:
Στη σελίδα 340 στο ΦΕΚ 39, 17 Ιανουαρίου 2018 γράφει ότι οι Παιδίατροι που κάνουν σύμβαση θα μπορούν να βλέπουν παιδιά μέχρι και 16 ετών.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα συναδελφοι θελωνα κανω μια ερωτηση ενας ιατρος που εχει δυο ιατρεια σε διαφορετικους δημους αμορους εχει το δικαιωμα με την συμβαση να μοιρασει τα ωραρια του που προβλεπει ο εοππυ η ειναι δεσμευτικο εκει που δηλωσε θεση να εκτελει το ωραριο το προβλεπομενο ευχαριστω

--- Τέλος παράθεσης ---
Έγραψα νωρίτερα το σκεπτικό μου:Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...
δ) Σε όμορους δήμους; Αυτό δεν τό 'πιασα. Θέλω πχ να δουλέψω και στα Τρίκαλα (που στην τελική δεν είναι όμορος Δήμος αφού παρεμβάλλονται και άλλοι δήμοι ανάμεσα) ως συμβεβλημένος (δε μου φτάνει η Λάρισα) οπότε ανοίγω νέο ιατρείο για να δουλεύω 10 ώρες ημερησίως (με τηλεμεταφορά; ) στον ΕΟΠΥΥ. Ή αν έχω ήδη 2ο ιατρείο το παραχωρώ και αυτό στον ΕΟΠΥΥ. Μάλλον κάνουν πλάκα... Η άλλη άποψη που υπάρχει είναι ότι τα ιατρεία (τα ...όμορα) θα δουλεύουν στο ρελαντί ως κέντρα συνταγογράφησης χωρίς απαραίτητα γιατρό. Ίσως μια τέτοια ΠΦΥ ονειρεύονται κάποιοι....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δέχομαι ότι έκανα λάθος και ότι υπάρχουν όμοροι δήμοι (που να θέλουν συμβεβλημένους) στην Αθήνα και Θεσ/νίκη (αλλού δεν ξέρω, δέχομαι παραδείγματα και υποδείξεις - όμορος σημαίνει συνοριακός πιστεύω). Τώρα αν θα μπορεί να μοιράζεται το ωράριο, το θεωρώ παράλογο. Αν έχετε χρεωμένους 2000 ασθενείςι στο ένα και 2000 στο άλλο ιατρείο θα πρέπει να διαθέτετε 5 ώρες στο καθένα (με τηλεμεταφορά ή με ρελαντί συνταγογράφηση στη γραμματέα, διαλέγετε).
   Το να μοιράσετε τους ασθενείς σε 2 ιατρεία δεν είναι λογικό. Οιι θέσεις βγήκαν με σκοπό την κάλυψη του πληθυσμού. Αν πχ στη Λάρισα έχουν υπολογιστεί 30 γιατροί για κάλυψη 65000 πληθυσμού παίρνοντας εσείς μόνο 1000 ασθενείς αφήνετε μέρος του πληθυσμού ακάλυπτο (ενώ δεν καλύπτεται ούτε ο πληθυσμός στο 2ο ιατρείο.
   Αν μπορείτε πράγματι να διαθέτετε 10 ώρες ημερησίως για τον ΕΟΠΥΥ + επισκέψεις δωρεάν στα σπίτια που θα προκύψουν, και όλους τους όρους που βάζει ο ΕΟΠΥΥΥ σας αξίζουν σίγουρα τα 4 χιλιάρικα (για τους 4500 ασθενείς κάλυψη)...

StGeorg:
"Πόσοι Γενικοί Γιατροί και Παθολόγοι κατέθεσαν αίτηση στον ΕΟΠΥΥ για σύμβαση σε όλη τη χώρα! Όλες οι τελευταίες πληροφορίες"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση