Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (49/144) > >>

Argirios Argiriou:
Όσο σκέφτομαι ότι ξοδεύω από το μελάνι του ιδιωτικού μου Ιατρείου, για να κάνει την διαφήμισή του ο ΣΥΡΙΖΑ...

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσο σκέφτομαι ότι ξοδεύω από το μελάνι του ιδιωτικού μου Ιατρείου, για να κάνει την διαφήμισή του ο ΣΥΡΙΖΑ...

--- Τέλος παράθεσης ---
Ποια διαφήμιση Αργύρη;
Μπήκα στην εφαρμογή όπου δηλώνεις οικογενειακό γιατρό. Αφού επικαιροποίησα τα στοιχεία μου και κλίκαρα πάνω στο κουμπί εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η εφαρμογή με πληροφόρησε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οικογενειακοί γιατροί στην περιοχή μου. ´Αντε να εκλάβει το πιο πάνω μήνυμα ως διαφήμιση ο μέσος πολίτης.
Και μην πει κανείς ότι φταίει η Ξάνθη. Ανάλογα φαινόμενα έλλειψης υπάρχουν σε πολλές περιοχές με μεγάλες ανάγκες. Θα ήθελα κι εγώ να μπορούσα να γίνω οικογενειακός γιατρός, καθώς είμαι και υπέρ του θεσμού και υπέρ της δημόσιας δωρεάν υγείας, αλλά δεν έχω κανένα περιθώριο. Ούτε από άποψη συνθηκών εργασίας, ούτε από άποψη ποιότητας αποτελέσματος, ούτε φυσικά από άποψη αμοιβής.

Argirios Argiriou:
Ο μέσος ψηφοφόρος δεν θα κάνει τον κόπο να μπει στην εφαρμογή.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ μέσος ψηφοφόρος δεν θα κάνει τον κόπο να μπει στην εφαρμογή.

--- Τέλος παράθεσης ---

ΟΚ, θα πάει να γραφτεί στην ΤΟΜΥ αν υπάρχει, ή θα ρωτήσει.
Θα εισπράξει την ίδια απογοήτευση έχοντας κάνει μάλιστα περισσότερο κόπο από λίγα κλικ.

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ μέσος ψηφοφόρος δεν θα κάνει τον κόπο να μπει στην εφαρμογή.

--- Τέλος παράθεσης ---
ΟΚ, θα πάει να γραφτεί στην ΤΟΜΥ αν υπάρχει, ή θα ρωτήσει.
Θα εισπράξει την ίδια απογοήτευση έχοντας κάνει μάλιστα περισσότερο κόπο από λίγα κλικ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ας υποθέσουμε ότι λειτουργούν σε πλήρη ανάπτυξη περίπου 100 ΤΟΜΥ και σ' αυτές έχουν εγγραφεί 1.000.000 πληθυσμού.
Τα υπόλοιπα 10 μύρια που ακριβώς έχουν αντιστοιχισθεί ?
Το άγριο δούλεμα συνεχίζεται, στη λογική του όσο πιο χοντρό είναι ένα ψέμα ,τόσο πιο εύκολα το πιστεύουν οι πολίτες υπήκοοι της χώρας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση