Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (51/144) > >>

StGeorg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπισυνάπτεται σε pdf η σύμβαση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ενδιαφέρον.

Άρα αναπλήρωση άδειας γίνεται μόνο αν υπερβεί ο συμβεβλημένος ΟΙ τις 20 ημέρες ετησίως, αν το καταλαβαίνω καλά. Βέβαια σε αυτές τις 20 ημέρες συμπεριλαμβάνεται κάθε είδος άδειας (κανονική, εκπαιδευτική, ασθενείας), αλλά διαφέρει από τις αρχικές διευκρινίσεις ότι ο ΟΙ οφείλει γενικά να αναπληρώσει τις ώρες εκείνες που θα λείψει με άδεια.

Επίσης, ιδέα μου είναι ή παρατηρώ ένα κάποιο... "παραθυράκι" όσον αφορά τις επισκέψεις κατ' οίκον; "Σε εξαιρετικώς επείγουσες περιπτώσεις" και "κατά την κρίση του". Προβλέπω κατά κανόνα τηλεφωνικές συμβουλές για κλήση ΕΚΑΒ, δεδομένου κιόλας του "εξαιρετικά επείγοντος" χαρακτήρα αυτών των περιπτώσεων.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε νομο 100000  ΚΑΤΟΙΚΩΝ  10 ΙΑΤΡΟΙ  ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ &ΤΟΜΥ  δηλαδη 1 ιατρος καθε 10000 κατοικους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχουν και χειρότερα.
Νομός Ξάνθης: Πληθυσμός σύμφωνα με την απογραφή του 2011 111.222 κάτοικοι (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)
Οικογενειακοί γιατροί: 1 στην Το.Μ.Υ. και 3 συμβεβλημένοι. Οι εν λόγω καλύπτουν 2.250 x 4 = 9.000 άτομα, ήτοι το 9.000 / 111.222 = 8,09% του πληθυσμού.

fanisgp:
Επίσης, ιδέα μου είναι ή παρατηρώ ένα κάποιο... "παραθυράκι" όσον αφορά τις επισκέψεις κατ' οίκον; "

Εγώ δεν βλέπω παραθυράκι αλλά και με την βούλα υποχρέωση για κατ'οίκον επίσκεψη, εκτός αν ένα κολικοειδές άλγος οποιασδήποτε αιτιολογίας, δεν είναι επείγον για τον ασθενή και θα πειστεί οτι καλύτερα να καλέσει το ασθενοφόρο απ' τον γιατρό του.

fanisgp:
Καλύτερα να κλείσω το ιατρείο μου και να πάω να δουλέψω γκαρσόνι ή βοηθός σε νυχού παρά τέτοια ταπείνωση.Είδαμε κάποια υποχρέωση του ΕΟΠΥΥς απέναντί μας στην σύμβαση ή διαβάζω λάθος κείμενο;

Gatekeeper:
Τι να πω ? Ας πραξει καθενας κατα το δοκούν .
Προσωπικα εδωσα την συμβαση στον δικηγορο μου να την μελετησει και να μου πει τι να κανω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση