Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (66/144) > >>

manospall:
εχουμε ακομη 4 ημερες για την εναρξη του νεου τροπου πφυ.και εκτος των ασκησεων επι χαρτου στα γραφεια του υπουργειου κανεις δεν ξερει τι θα γινει.σε καθε λεγομενο κρατος ημερες πριν ο ιατρος και ο ασθενης θα επρεπε να ξερουν τι θα κανουν απο την δευτερα.εμεις ουτε καν.ο ασθενης την δευτερα δεν θα ξερει σε ποιον ιατρο θα παει.δεν ξερει ποιος εχει κανει συμβαση .ο γιατρος ακομη πιο κακα.δεν ξερει το τροπο που θα εργαστει.πινακες με ασθενης δεν υπαρχουν συμβαση δεν υπαρχει ραντεβου δεν υπαρχει ωραριο δεν υπαρχει.τι υπαρχει???οι εκατονταδες των ασθενων που περιμενουν να δουν το γιατρο τους ειτε σε κυ τομυ και ιδιωτη με συμβαση.μονο που ακομη και αυτοι οι ιδιωτες δεν μπορει να τους βρει.που εχουν αναρτηθει????ποιο ειναι το ωραριο???που ειναι το ιατρειο τους??/ο γιατρος απο την αλλη δεν ξερει πως θα γραψει αυτο τον ασθνεη στην λιστα του πως θα παρει την αμοιβη του???πως και ποτε θα τον εξετασει???θεωρητικα ειμαι απο αυτους που εκαναν συμβαση αλλα βλεπω οτι λογω του επερχομενου πανικου θα σταματησει πριν την δευτερα.δεν ξερω το τροπο λειτουργιας δεν εχω χρονο να τον επεξεργαστω και δεν ξερω ουτε καν ποιους ασθενης θα δω.το χαος σε ολο του το μεγαλειο.στην εποχη της 7/τιας μια θεατρικη παρασταση <<το μεγαλο μας τσιρκο>>αφησε εποχη.με ολη την καλη διαθεση να μην βαλω ταμπελες σε ενα συστημα που δεν εχω δει ακομη οι κρατουντες στο υπουργειο με οδηγουν να σκεφτω οτι ειναι μπαχαλο.και το κανουν ακομη μεγαλυτερο λογω της δικης τους ανεπαρκειας.

fanisgp:
Συγνώμη συνάδελφε αλλά πολύ τραγικά τα περιγράφεις.Συναλλαγή με το δημόσιο τι περίμενες;Το ωράριο που λες είναι γνωστό και όποιος μπαίνει θα τον βλέπεις τσάμπα και θα πάρεις μετά από κάποιους μήνες το μισθό σου.Μακάρι να είχαμε και εμείς λυμένο το οικονομικό να μπορούμε να προσφέρουμε  κοινωνικό έργο.

Ορθοπαιδικός:
   Στη Λάρισα όπως διαπίστωσα χθες, φαντάζομαι και σε άλλες πόλεις, βάφτισαν οικογενειακούς και τους γιατρούς του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ (4 Π/Θ, ένα ΓΙ) και έναν ΓΙ του περιφ. Ιατρείου Δομένικου που ανήκει στην Ελασσόνα!!! Έτσι, με τους 4 της υπάρχουσας (1ης) ΤοΜΥ φτάσαμε, αισίως, τους 10 οικογενειακούς ιατρούς ενηλίκων (και λογικά 2 Π/Δ). Έτσι θα κοροϊδέψουμε τους κουτόφραγκους (αν βάλουμε όλα τα ΚΥ και τους αγροτικούς) ότι η μεταρρύθμιση ήρθε.
    Φυσικά για τους συμβεβλημένους, άγνωστο.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   Στη Λάρισα όπως διαπίστωσα χθες, φαντάζομαι και σε άλλες πόλεις, βάφτισαν οικογενειακούς και τους γιατρούς του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ (4 Π/Θ, ένα ΓΙ) και έναν ΓΙ του περιφ. Ιατρείου Δομένικου που ανήκει στην Ελασσόνα!!! Έτσι, με τους 4 της υπάρχουσας (1ης) ΤοΜΥ φτάσαμε, αισίως, τους 10 οικογενειακούς ιατρούς ενηλίκων (και λογικά 2 Π/Δ). Έτσι θα κοροϊδέψουμε τους κουτόφραγκους (αν βάλουμε όλα τα ΚΥ και τους αγροτικούς) ότι η μεταρρύθμιση ήρθε.
    Φυσικά για τους συμβεβλημένους, άγνωστο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Στην Ξάνθη έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε από 37 συναδέλφους των Π.Ι. και Κ.Υ.

manospall:
κατ αρχην η λεξη δωρεαν δεν την ειπα ποτε.εγω αναφερθηκα στην οργανωση και αν τα λεω τραγικα σηγνωμη.ειπα και το ξαναλεω οτι κανεις ουτε ασθνης ουτε γιατρος δεν ξερει τι θα γινει απο δευτερα.σε οτι αφορα το ωραριο σαν παλιος γιατρος και ξερω και μπορω (νομιζω) να να βαλω ταξη οταν λεμε 20 ωρες ειναι 20 ωρες.τιποτα παραπανω.κατα την δικη μου αποψη δικαια ο γιατρος του κυ και πι ειναι οικογενειακος ιατρος.αν δεν ειναι τοτε τι ειναι.ενας γενικος σε ενα χωριο 2000 κατοικων λογικο δεν εΙΝΑΙ????αν δεν ειναι αυτοι οι αρρωστοι του τοτε ποιος ειναι???η περιφερεια λογικα δεν εχει προβλημα αυτοι που τους εβλεπαν θα τους βλεπουν.στις αστικες περιοχες θα υπαρχει εντονο και θα γινει ακομη πιο εντονο απο δευτερα.σημερα το τηλ δεν εχει σταματησει απο ανθρωπους που θελουν φαρμακα .η ραντεβου απο εβδομαδα με το σημερινο συστημα.και φανταζομαι οτι κανεις δεν ξερει να απαντησει.ισως παρασκευη μεσημερι κανενας σοφος απο υπουργειο βγει και κανει δηλωση.την αποψη μου πως θα επρεπε να ειναι δεν ειναι της στιγμης να πω και δεν εχει σημασια εδω.εγω αναφερομαι στο πως ειναι και ειναι ενα χαλι μαυρο.περα απο ιδεοληψιες με κομματικο υποβαθρο για τους δικους του λογους ο καθε ενας πηρε μια αποφαση ναι η οχι.οσοι ειπαν οχι κανενα προβλημα.αυτοι που ειπα ναι ομως και με την ανοργανοσια σου δημοσιο θελεις να διωξεις????ελεος συναδελφοι δεν ειναι οργανωση 3 ημερες πριν να μην ξερει κανεις το τροπο που θα πορευτει.το ειπα και πριν με βλεπω να αποχωρω πριν μπω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση