Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις
nek:
αυτη τη στιγμη μπορει καποιος να κανει αιτηση να συμβληθει ως ιατρος ειδικοτητας?πχ καρδιολογος? δεν αναφερομαι στο συστημα προσωπικου -οικ ιατρου αλλα στο συστημα με τις 200 επισκεψεις
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςαυτη τη στιγμη μπορει καποιος να κανει αιτηση να συμβληθει ως ιατρος ειδικοτητας?πχ καρδιολογος? δεν αναφερομαι στο συστημα προσωπικου -οικ ιατρου αλλα στο συστημα με τις 200 επισκεψεις
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι, συμβάσεις μόνο σε εργαστηριακούς (μικροβ - ακτινολ, κλπ)
Argirios Argiriou:
23/05/2022
Εγγραφή ή Είσοδος
Argirios Argiriou:
Βασικά το πιο ενδιαφέρον στο παρακάτω άρθρο είναι αυτό:
«Δεν θα κάνουμε αυτό που γίνεται έως τώρα. Να πληρώνουμε μισθό σε ένα γιατρό χωρίς να τον ελέγχουμε», είπε χαρακτηριστικά.
Γιατί αυτοί που είναι μέχρι τώρα Συμβεβλημένοι Γενικοί Ιατροί (και κάποιοι από αυτούς σκέφτονται να ξανασυμβληθούν) το κάνουν γιατί το κράτος τους πληρώνει 1.600 ΚΑΘΑΡΑ ακόμη και αν δούνε ένα μόνο ασθενή ανά μήνα μέσω ΕΟΠΥΥ. Αν το κράτος εφάρμοζε αυτό που έλεγε η σύμβασή τους, ότι δηλαδή πρέπει να βλέπουν 320 επισκέψεις/μήνα για να πάρουν τα 1.600 ευρώ τότε σχεδόν όλοι θα φεύγαν από την σύμβαση.
Αν όμως ο κ. Πλεύρης το εννοεί αυτή την φορά και πληρώνει κατά κεφαλή, τότε μόλις το συνειδητοποιήσουν αυτό όσοι συμβληθούν θα παραιτηθούν.
Επαναλαμβάνω ότι πληθυσμός ευθύνης 2.000 ατόμων είναι ΠΟΛΥ μεγάλος πληθυσμός. Επειδή κρατώ στατιστικές από το Ιατρείο μου, πέρυσι είχα 550 ασθενείς που τους παρακολουθούσα συστηματικά (δεν μετράω αυτούς που έρχονται περιστασιακά, αλλά μόνο αυτούς που έρχονται τουλάχιστον 4 φορές/έτος) και είχα σαλτάρει παρόλο που έχω δύο πολύ ικανές Γραμματείς. Έτσι αναγκάστηκα να ανεβάσω ένα 20% τις τιμές μου, για να ελαττωθούν κάπως οι ασθενείς μου.
(αυτοί που είναι νέοι και υγιείς ΔΕΝ θα σπεύσουν να εγγραφούν ακόμη και αν τους απειλήσουν με 10% ακριβότερα φάρμακα. Δεν νοιάζονται τα νιάτα για τέτοια...)
Εγγραφή ή Είσοδος
md:
(αυτοί που είναι νέοι και υγιείς ΔΕΝ θα σπεύσουν να εγγραφούν ακόμη και αν τους απειλήσουν με 10% ακριβότερα φάρμακα. Δεν νοιάζονται τα νιάτα για τέτοια...)
Δεν νομιζω οντως το φοβητρο να ειναι η αυξημενη συμμετοχη στα φαρμακα που ουτως η αλλως σπανια παιρνουν.Απο την αλλη η ενδεχομενη νοσηλεια σε ιδιωτικη κλινικη για το οτιδηποτε χωρις καμια συμμετοχη του ΕΟΠΥΥΥΥ.....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση