Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
28 Μαρτίου 2024, 10:17:48

Ψηφοφορία

Πώς θα χαρακηρίζατε τις νέου τύπου συβάσεις οικογενειακών ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ;

Υποδειγματικές
Πολύ καλές
Μέτριες αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση
Ανεπαρκείς
Τραγικές

Αποστολέας Θέμα: ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις  (Αναγνώστηκε 353151 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

11 Ιουλίου 2022, 01:08:11
Απάντηση #540
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Καλησπέρα σας,
Επιτρέψτε μου μια απορία:
Σε ένα εδάφιο της σύμβασης γράφει ότι ο συμβαλλόμενος προσωπικος γιατρος μπορεί να επιλέξει το ταβάνι των ασθενών που θα αναλάβει (δεν ξέρω το πως ) και συνεπώς τις ώρες που θα δουλεύει για τον Εοπυυ, αλλά ο κύριος Θεμιστοκλεους εξηγεί ότι αν ένας ασθενής εγγεγραμενος στη λίστα του π.ι. ακόμα και αν τον επισκεφθεί εκτός ωραρίου απαγορεύεται ο π.ι. να ζητήσει χρήματα από τον συγκεκριμένο ασθενή.Αρα μιλάμε για full time κρατικοποιηση του ιδιωτικού ιατρειου.Το αντιλαμβανομαι σωστά? Θα ηθελα τη γνώμη σας

@rigormortis Και εγώ το ίδιο με εσένα αντιλαμβάνομαι.

Κανένας από τους Έλληνες "σοφούς" της Υγείας δεν έχει δουλέψει, επί της ουσίας σε αμιγώς ιδιωτικό Ιατρείο Γενικής Ιατρικής. (αυτά, ως γνωστόν, τα σνομπάρουν). Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γνωρίζουν ότι, όταν πρόκειται για αμιγώς ιδιωτικά Ιατρεία Γενικής Ιατρικής/Παθολογίας, ακόμη και αυτά που έχουν πολύ δουλειά, το να έχουν 800 καλοπληρωτές ασθενείς (που έρχονται δηλαδή και πληρώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον Οικογενειακό Ιατρό τους, τουλάχιστον 4 φορές/έτος) είναι ένας ΜΕΓΑΛΟΣ, και ικανοποιητικός οικονομικά, αριθμός και για να ανταποκριθούν χρειάζονται τουλάχιστον μια έμπειρη Γραμματέα. ( Προσοχή: Μπορεί στο αρχείο του, ένα τέτοιο αμιγώς ιδιωτικό Ιατρείο, να έχει εγγεγραμμένους ακόμη και 20.000 ασθενείς που κάποτε έτυχε να περάσουν από εκεί. Όμως, αν οι σταθεροί ασθενείς του, που παρακολουθούνται εκεί, και πληρώνουν στο Ιατρείο τουλάχιστον 4 φορές/έτος είναι 800 τότε πρέπει ο Ιατρός που το έχει να είναι ευχαριστημένος).

Και έρχεται τώρα το Υπουργείο και σου λέει ότι ο ελάχιστος πληθυσμός που επιτρέπεται να αναλάβεις είναι «μόνο» 857 άτομα από τα οποία δεν επιτρέπεται να πληρωθείς ιδιωτικά ακόμη και αν τα δεις σε ώρες εκτός ωραρίου του ΕΟΠΥΥ. Και τότε θα δουλεύεις για τον ΕΟΠΥΥ «μόνο» 15 ώρες/εβδομάδα = 60 ραντεβού/εβδομάδα = 240 ραντεβού/μήνα...που θα κλείνονται και ηλεκτρονικά από την ΗΔΙΚΑ. Με λίγα λόγια, σου λέει το Υπουργείο «υπόγραψε την σύμβαση ώστε ΟΛΟΙ οι σταθεροί ασθενείς σου που τους παρακολουθείς από κοντά και τώρα σε πληρώνουν από την τσέπη τους, να έρχονται πλέον δωρεάν σε εσένα και το κράτος να σου πληρώνει για αυτό 25.710 ευρώ ΜΙΚΤΑ (το νούμερο αυτό το βγάζω με μια απλή μέθοδο των τριών, αν υποθέσουμε, όπως διάβασα επανειλημμένως, ότι πληθυσμός ευθύνης 2.000 ατόμων θα αποφέρει στον Ιατρό μεσοσταθμικά 60.000 €).

Αν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να πληρώνεις τουλάχιστον μια Γραμματέα για ένα τέτοιον πληθυσμό ευθύνης η οποία κοστίζει τουλάχιστον 12.000 €/έτος και μετά βάλεις και τα υπόλοιπα έξοδα του Ιατρείου (ενοίκιο, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ΕΦΚΑ, φόρο κτλ) καταλαβαίνει κανείς ότι μιλούμε για δήμευση ουσιαστικά του Ιατρείου και μάλιστα με πολύ άσχημους οικονομικούς όρους.

( Δείτε ενδεικτικά τι θα σας μένει καθαρά στην τσέπη αν ο ΕΟΠΥΥ σας πληρώνει 60.000 € μικτά, ώστε να πάρετε μια ιδέα τι θα σας μένει εάν βγάζετε 25.710 ευρώ/έτος μικτά:  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος   ) 

Αυτά που λένε ότι ο πληθυσμός ευθύνης δεν θα είναι μόνο άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα αλλά και υγιείς άνθρωποι, εγώ τα ακούω βερεσέ. Λίγοι νέοι άνθρωποι που δεν παίρνουν φάρμακα θα κάνουν τον κόπο να εγγραφούν παρά τις απειλές για πρόστιμα. Αυτοί που θα σπεύσουν να εγγραφούν, υπό την απειλή του προστίμου είναι όσοι παίρνουν φάρμακα σε μόνιμη βάση.

GOOD LUCK σε όσους ιδιώτες Γενικούς Ιατρούς/Παθολόγους επιλέξουν να συμβληθούν και να θυμούνται ότι στους όρους της σύμβασης γράφει ότι για να καταγγείλει ένας Ιατρός την σύμβαση πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες από την υπογραφή της και ότι η ισχύς της καταγγελίας επέρχεται μετά από 90 ημέρες = 3 μήνες. Δηλαδή για να απεμπλακεί κανείς από αυτή την σύμβαση πρέπει, στην καλύτερη, να περάσουν 9 μήνες από την υπογραφή της... (ότι πρέπει δηλαδή για ξεμάθουν οι καλοπληρωτές ασθενείς σου να πληρώνουν, όσοι θα σου έχουν μείνει δηλαδή, γιατί στο μεταξύ κάποιοι που επιζητούν να πληρώνουν από την τσέπη τους για να έχουν πιο εύκολη επικοινωνία με τον Οικογενειακό τους Ιατρό, θα έχουν στο μεταξύ ήδη βρει κάποιον άλλον μη συμβεβλημένο συνάδελφο).
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Ιουλίου 2022, 09:32:52 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

11 Ιουλίου 2022, 09:47:28
Απάντηση #541
Αποσυνδεδεμένος

Bagus


Είμαι εξαιρετικά περίεργος,ΠΩΣ σε ιδιωτικό ιατρείο ( οταν δουλευεις σε ωραρια εκτος εοπυυ) δεν θα πληρωνεσαι απο τους ασθενεις.

Αρα ποιο το νοημα να δηλωνεις ωραριο ?

Και για τα επειγοντα τι θα τους λες ? Πηγαινετε αλλου γιατι βλεπω μονο τα ραντεβου ?


Μιλαμε για ασυλληπτες μ@λ@κιες.

Κατι εχει καταλαβει λαθος ο Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως.
 

11 Ιουλίου 2022, 10:21:58
Απάντηση #542
Αποσυνδεδεμένος

rigormortis


ακριβώς αυτό συνάδελφοι , αν δεν μπορείς να πάρεις χρήματα εκτος δηλωμενου ωραρίου ΕΟΠΥΥ τοτε ουσιαστικά
δεν υπάρχει ωράριο εισαι full time δωρεάν και σε συμφερει να μην βάλεις ταβάνι τα 800άτομα αλλά τα 2000.
επίσης ενα άλλο τραγικό ειναι ότι δεν υπάρχει πουθενα καμια προβλεψη στη σύμβαση για το τι θα γινεται εκτος ωραριου
μόνο η προφορική οδηγία του κυριου Θεμιστοκλέους και κάποια άρθρα δημοσιογράφων οπως αυτό :
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

11 Ιουλίου 2022, 11:03:59
Απάντηση #543
Αποσυνδεδεμένος

Bagus


Πως μπορει να σε εξαναγκασει να τους βλεπεις δωρεαν ΕΚΤΟΣ δηλωθέντος ωραριου ??
Ειναι εξοργιστικο αυτο.
Θα πρεπει να το μαζεψει ΑΜΕΣΑ πισω ο Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως.


11 Ιουλίου 2022, 13:50:34
Απάντηση #544
Αποσυνδεδεμένος

pzogr


"Λυπάμαι κύριε τάδε, δεν μπορώ να σας δω γιατί δεν έχετε ηλεκτρονικό ραντεβού εντός ωραρίου όπως ορίζει η σύμβαση"
"Δείτε με γιατρέ μου και θα σας πληρώσω κανονικά, έχω πυρετό και είμαι χάλια"
"Λυπάμει κύριε τάδε, αλλά η σύμβαση δεν μου επιτρέπει να πάρω χρήματα από εσάς"
"Έλα ρε γιατρέ, σ'αυτά θα κολλήσουμε τώρα; Πόσο είναι η επίσκεψη; Kαι δεν θέλω ούτε απόδειξη ούτε τίποτα"

Φανταστικός διάλογος, που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί η σύμβαση, όπως μας εξήγησε ο κ. Θεμιστοκλέους, δεν το προβλέπει...

Τελικά οι συμβάσεις είναι μια καλή λύση για τα προβλήματα της πραγματικότητας - σαν τον ένα νόμο με το ένα άρθρο...

Να υποθέσω ότι δεν θα μπορεί ο γιατρός να πάρει χρήματα και αν κάνει ΗΚΓ, strep-test, covid-test, τεστ γρίπης κτλ... Θα παραπέμπει τον ασθενή σε "δομές" για να τα κάνει. Έτσι - όπως έλεγε παλιά ο Χάρρυ Κλυν - μέχρι να τα κάνει τα προβλήματά του ή θα έχουν λυθεί ή θα τα έχει ξεχάσει.

11 Ιουλίου 2022, 14:07:16
Απάντηση #545
Αποσυνδεδεμένος

rigormortis


Full time κρατικοποιηση του ιδιωτικού ιατρείου ακομα και με την επιλογή  του ελάχιστου ορίου δλδ των 800/ασθενών τον χρόνο:
Πολυτίμη Λεονάρδου: ο π.ι. μπορεί να χρεώσει επίσκεψη στον εγγεγραμένο ασθενή του σε ημέρα και ώρα που δεν έχει την σύμβαση ?
Μάριος Θεμιστοκλέους : ΟΧΙ απαγορευεται  να χρεωθεί επισκεψη σε άτομο που είναι εγγεγραμένο στη λιστά
t=10000s
38:09

11 Ιουλίου 2022, 14:30:18
Απάντηση #546
Αποσυνδεδεμένος

StGeorg


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Καλησπέρα σας,
Επιτρέψτε μου μια απορία:
Σε ένα εδάφιο της σύμβασης γράφει ότι ο συμβαλλόμενος προσωπικος γιατρος μπορεί να επιλέξει το ταβάνι των ασθενών που θα αναλάβει (δεν ξέρω το πως )...

Βάσει του ΦΕΚ ή/και της σύμβασης ο ΠΙ μπορεί να επιλέξει "ταβάνι" εγγεγραμμένου πληθυσμού επισυνάπτοντας στη σύμβαση μια υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνει μέχρι τι αριθμό πολιτών ενδιαφέρεται να εγγράψει και κατ' επέκταση τι εβδομαδιαίο ωράριο διατίθεται να διαθέτει.

Σύμφωνα όμως με λεγόμενα συναδέλφων, παρά το ότι αναφέρεται ρητώς στο ΦΕΚ ή/και τη σύμβαση, η πλατφόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υπογραφής σύμβασης του ΕΟΠΥΥ δε δίνει επί του παρόντος τη δυνατότητα να "ανεβάσεις" υπεύθυνη δήλωση μαζί με την υπογεγραμμένη σύμβαση. Άρα για την ώρα δεν μπορεί ουσιαστικά ο ΠΙ να επιλέξει πληθυσμό κάτω των 2000 και εβδομαδιαίο ωράριο κάτω των 35 ωρών όταν υπογράψει και στείλει τη σύμβααση στον ΕΟΠΥΥ.

11 Ιουλίου 2022, 14:37:49
Απάντηση #547
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Πως μπορει να σε εξαναγκασει να τους βλεπεις δωρεαν ΕΚΤΟΣ δηλωθέντος ωραριου ??
Ειναι εξοργιστικο αυτο.
Θα πρεπει να το μαζεψει ΑΜΕΣΑ πισω ο Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως.
Νομίζω ότι τους συμφέρει καλύτερα να σου τραβήξουν ένα πρόστιμο 30% της αμοιβής το τελευταίο τρίμηνο όπως προβλέπεται από την σύμβαση.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

11 Ιουλίου 2022, 17:06:11
Απάντηση #548
Αποσυνδεδεμένος

Γιώργος Κανελλόπουλος


Για τις επιπλέον ιατρικές πράξεις που κάνουν οι Ιρλανδοί στους δημόσιους ασθενείς (αντίστοιχα με τους εδώ ασθενείς που έρχονται επίσκεψη με ΕΟΠΥΥ), κόβουν χαρτάκια που τα πληρώνονται έξτρα.Τα πιο συνηθισμένα είναι: αφαίρεση ξένου σώματος/διάνοιξη αποστήματος/καθετηριασμός κύστης/εφαρμογή ή αφαίρεση σπιράλ/εμβολιασμός.
Οι μεγαλύτεροι έχουν προλάβει τα χαρτάκια του ΟΑΕΔ και θα γελάνε. Εγώ είχα γονείς δημοσίους υπαλλήλους κι όταν πηγαίναμε με το βιβλιάριο στον οφθαλμίατρο, γέμιζε το χαρτάκι με ιατρικές πράξεις που δεν είχε ασφαλώς κάνει, για να φουλάρει την κακοπληρωμένη επίσκεψη του ΟΑΕΔ.
Το ίδιο κάνουν και για τα τα εκτός ωραρίου περιστατικά, τα πληρώνονται έξτρα από το κράτος. Όμως, οι δημιουργοί του εδώ Ν/Σ ξέχασαν να συμπληρώσουν το παζλ με πρόβλεψη για οργάνωση μιας out of hours service, παρόλο που αντέγραψαν από χώρες που το συμπεριλαμβάνουν. Η αγορά όμως συχνά δημιουργεί μια υπηρεσία από ανάγκη. Μπορεί λοιπόν οι συμβεβλημένοι ιατροί μιας περιοχής να αναγκαστούν να δημιουργήσουν κάποιου τύπου εφημερίες για τους ασθενείς τους που θέλουν έκτακτο ραντεβού. Εφημερεύει στο ιατρείο του ένας γιατρός, εκ περιτροπής, για όλη την περιοχή, ή αποφασίζουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κ.Υ. Αυτό έκαναν οι Ιρλανδοί, όταν υπέγραψαν συλλογική σύμβαση και υποχρεώθηκαν να εξετάζουν τους ασθενείς τους 24/7.
Διαφορές (εξόφθαλμες) με Ιρλανδία: δεν έχουμε συλλογική σύμβαση. Εδώ δεν υπάρχει τυπικά υποχρέωση να δεις τον ασθενή εκτάκτως, άλλο τι θα συμβεί βέβαια. Τα ιατρεία στην Ιρλανδία έχουν ομοιόμορφο ωράριο, 9-5, εμείς το έχουμε ξεφτιλίσει και δουλεύουμε τρεις δουλειές, 8 πρωί-11 το βράδυ, για να συμπληρώσουμε ένα μισθό.
Παρέθεσα το άλλο σύστημα πρωτοβάθμιας, όχι για να προβλέψω τι θα γίνει εδώ, αλλά για να δείξω τι ντόμινο από ανάγκες δημιουργεί μια υποχρέωση σε μια σύμβαση.
Business coaching για επαγγελματίες υγείας

Mentoring σε νέους ιατρούς

Balint Group Leader

Προετοιμασία Γενικού Ιατρού για εργασία στην Ιρλανδία

11 Ιουλίου 2022, 17:49:59
Απάντηση #549
Αποσυνδεδεμένος

Bagus


Θα ερχεται ο ασθενης εκτος ωραριου ΕΟΠΥΥ και θα του πεις α δεν μπορω να σε δω,τραβα στα επειγοντα γιατι βλεπω μονο κατοπιν ραντεβου και μονο τακτικα περιστατικα και δεν μπορω να πληρωθω.

Εκπληκτικο gatekeeping.

Δηλαδη προτιμουν να φοροδιαφευγει ο ιατρος (γιατι ας μη γελιομαστε,αυτο θα συμβει) απο το να πληρωνεται νομιμα(εφοσον ειναι ωραριο ιδιωτικου ιατρειου) και να αποδιδει στο κρατος τον αναλογο φορο.

Αληθεια τρεμω στην ιδεα του IQ αυτου που το σκεφτηκε,παιζει να ειναι χαμηλοτερο απο αυτο ενος λεμουριου.


11 Ιουλίου 2022, 17:54:46
Απάντηση #550
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Θα ερχεται ο ασθενης εκτος ωραριου ΕΟΠΥΥ και θα του πεις α δεν μπορω να σε δω,τραβα στα επειγοντα γιατι βλεπω μονο κατοπιν ραντεβου και μονο τακτικα περιστατικα και δεν μπορω να πληρωθω.
Κοιτάξτε είναι σύμβαση που συμφώνησε ο ΠΙΣ που ποτέ δεν τον ενδιέφεραν οι γενικοί γιατροί και παθολόγοι.
Αν δεν βρίσκει ραντεβού, και δεν σε αφήνει το σύστημα να τον δεις, θα πηγαίνει σε κάποιο γιατρό άλλης ειδικότητας. Αυτό ενδιαφέρει.
Για αυτό και δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με αυτή την σύμβαση που στόχο έχει να υποβιβάσει όσο είναι εφικτό τον γιατρό στα μάτια του ασθενή.
Ξεκολάτε και μην τσιμπάτε
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

11 Ιουλίου 2022, 18:00:28
Απάντηση #551
Αποσυνδεδεμένος

rigormortis


απ'ότι κατάλαβα θα προβλέπεται και extra time για να μπουν και κάποια εκτακτα ,τζάμπα φυσικά... και τα υπολοιπα στα επειγοντα κάποιου νοσοκομείου ή ΚΥ
ή σε κάποιον ιδιωτη μη συμβεβλημένο
αυτο που με προβληματίζει όμως ειναι ότι ενδέχεται ο συμβεβλημένος π.ι. να ζητήσει (παρανόμως) χρήματα για να δει κάποιον εκτός ωραρίου , αυτο θα ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός 

12 Ιουλίου 2022, 08:32:31
Απάντηση #552
Αποσυνδεδεμένος

pzogr


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
απ'ότι κατάλαβα θα προβλέπεται και extra time για να μπουν και κάποια εκτακτα ,τζάμπα φυσικά... και τα υπολοιπα στα επειγοντα κάποιου νοσοκομείου ή ΚΥ
ή σε κάποιον ιδιωτη μη συμβεβλημένο
αυτο που με προβληματίζει όμως ειναι ότι ενδέχεται ο συμβεβλημένος π.ι. να ζητήσει (παρανόμως) χρήματα για να δει κάποιον εκτός ωραρίου , αυτο θα ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός

Αυτό είναι απολύτως δεδομένο ότι θα γίνει. Εδώ κάποιοι ζητούν χρήματα και για το κανονικό ωράριο. Μέχρι δεκαρικάκι για την εγγραφή ζητήθηκε. Ο ΕΟΠΥΥ φυσικά δεν ξέρει τίποτα γι'αυτά και φαντάζομαι ότι και στο μέλλον δεν θα μάθει.

12 Ιουλίου 2022, 10:02:04
Απάντηση #553
Αποσυνδεδεμένος

Bagus


Αυτο που ειπε ο Θεμιστοκλεους βεβαιως βεβαιως ΔΕΝ μπορει να εφαρμοστει μιας και ειναι παρανομο.

Μπορει να μπερδευτηκε,να μην καταλαβε την ερωτηση ή να το εκανε για λογους ψηφαλακίων , αλλωστε οι εκλογες πλησιαζουν.

Σε ωραριο ιδιωτικού ιατρείου , απορω πως θα σου απαγορευσει να δεις τον οποιοδηποτε.

Την ιδια ακριβως στιγμη που με τη κατ'οικον επισκεψη δεν υπαρχει προβλημα και ειναι ολα καλα....

Διαβασα τη συμβαση,δεν αναγραφεται πουθενα κατι τετοιο!




12 Ιουλίου 2022, 11:37:34
Απάντηση #554
Αποσυνδεδεμένος

rigormortis


το ειπε ξεκάθαρα φίλε Bagus αν ειναι στη λίστα σου και ερθει εκτός ωραρίου ΔΕΝ πληρώνει,
αν είναι κάτι επείγον πηγαίνει στα ΤΕΠ νοσοκομείου ή Κ.Υ. αλλιώς κλείνει ραντεβού μέσω ΗΔΙΚΑ για μεταγενέστερη
ημερομηνία , προφανώς είναι ένα ακόμα παράλογο στο ν/σ...