ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συνέδρια - Εκπαιδευτικές συναντήσεις

Εκπαιδευτικές Ημερίδες "Γ. Παπαδάκης" 5-9 Φεβρ 2018 ( Ήμαρτον)

(1/3) > >>

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ήμαρτον ρε παιδιά! Να τα βράσω και τα συνέδριά σας και τα δορυφορικά σας. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει Υγεία.

Ιατρικό συνέδριο (και μάλιστα ένα σωρό ομιλίες γύρω από τον Διαβήτη) και έχετε διαφήμιση της Coca Cola, πάνω στο πρόγραμμα!!! (σελίδα 36). Δεν γνωρίζετε ότι ακόμη και οι light κάνουν κακό, γιατί ξεγελιέται το σώμα ότι προσλαμβάνει ζάχαρη και παράγει ινσουλίνη που είναι αναβολική;

Άντε πάρτε κάτι να διαβάσετε:

Gain weight by “going diet?” Artificial sweeteners and the neurobiology of sugar cravings.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Γνωστές οι ημερίδες Παπαδάκη για το εμπορικό τους μπούγιο.... Αμφισβητώ την ποιότητα τους εδώ και χρόνια και μάλλον πρέπει να είμαι ο μόνος.
Καλώς ήρθες Αργύρη να γίνουμε δύο

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωστές οι ημερίδες Παπαδάκη για το εμπορικό τους μπούγιο.... Αμφισβητώ την ποιότητα τους εδώ και χρόνια και μάλλον πρέπει να είμαι ο μόνος.
Καλώς ήρθες Αργύρη να γίνουμε δύο

--- Τέλος παράθεσης ---

Ότι πληρώνεις παίρνεις. Προς τι η εκπληξη ?

Argirios Argiriou:

Tzanidis G:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωστές οι ημερίδες Παπαδάκη για το εμπορικό τους μπούγιο.... Αμφισβητώ την ποιότητα τους εδώ και χρόνια και μάλλον πρέπει να είμαι ο μόνος.
Καλώς ήρθες Αργύρη να γίνουμε δύο

--- Τέλος παράθεσης ---

Ότι πληρώνεις παίρνεις. Προς τι η εκπληξη ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Για παράδειγμα για το Πανελλήνιο Συνέδριο της Ειδικότητάς σου ναι μεν χρεώνεσαι 468 ευρώ (εγγραφή + συγκεκριμένο fixed ξενοδοχείο), εάν πάρεις και έτερον ήμιση την έβαψες (688 ευρώ), αλλά απολαμβάνεις ένα κορυφαίο συνέδριο τεράστιας εκπαιδευτικής ισχύος και κυρίως χωρίς βρώμικες επιδοτήσεις από πολυεθνικές. Εγώ πάντως, επειδή δε έχω τόσα χρήματα και ίσως επειδή πίνω πολύ coca cola, πηγαίνω σχεδόν κάθε έτος στις ημερίδες Παπαδάκη και θα πάω και φέτος.
Αργύρη, τα απλοποίησες πολύ τα πράγματα με τα γλυκαντικά:

 Nonnutritive sweeteners c The use of nonnutritive sweeteners has the potential to reduce overall calorie and carbohydrate intake if substituted for caloric sweeteners and without compensation by intake of additional calories from other food sources. Nonnutritive sweeteners are generally safe to use within the defined acceptable daily intake levels Βαθμός σύστασης= B (ADA- Standards of
Medical Care in Diabetes 2017)

Επίσης: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση