Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Bugs στο e-syntagografisi

(1/7) > >>

Denominator:
Μπορούμε εδώ να αναφέρουμε ό,τι είναι καλό να διορθωθεί στην εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Μπορούμε επίσης να κάνουμε προτάσεις με σκοπό την πιο ευέλικτη/αποτελεσματική χρήση της εφαρμογής.

Denominator:
Έχω προσέξει ότι σε ορισμένα (πολύ λίγα, είναι η αλήθεια) φάρμακα που χορηγούνται στο σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2, όπως π.χ. το Vokanamet ή το Incresync, δεν μπαίνει αυτόματα το σωστό ποσοστό συμμετοχής (10%), αλλά 25%.

manospall:
επιπλεον αρκετοι ασθενεις εχουν χασει εφκα  εχουν χαρτι κλπ.ζητανε επιτακτικα 0 συμμετοχη.αυτα επρεπε να ειναι αυτοματα.επιπλεον αρκετοι ειναι ενταξει με εισφορες αλλα δεν εχουμε δικαιομα συν/σης

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Βγαίνει ανασφάλιστος και παράλληλα το μήνυμα ότι έχει μηδενική συμμετοχή και να γράψουμε τέτοια φάρμακα ώστε να μην τον επιβαρύνουμε οικονομικά! Οκ (άσχετα ότι μπορεί να έχει ένα σωρό χρήματα και απλά να εκμεταλλεύεται το "παραθυράκι" της ευκολίας απόκτησης ΑΜΚΑ).
Όταν προχωράμε στη συνταγογράφηση σκευασμάτων καλούμαστε να περάσουμε κάθε φορά χειροκίνητα το ποσοστό συμμετοχής όπου η επιλογή είναι μόνο μία, το 0 (μηδέν), αντί να είναι αυτόματα συμπληρωμένο!

Με την ευκαιρία, να επισημάνουμε ότι υπάρχουν αρκετά bugs στα πρωτόκολλα αλλά δεν τα αναφέρουμε γιατί μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη!  ;)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε την ευκαιρία, να επισημάνουμε ότι υπάρχουν αρκετά bugs στα πρωτόκολλα αλλά δεν τα αναφέρουμε γιατί μας κάνουν τη ζωή ευκολότερη!  ;)

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα λάθη είναι στα πλαίσια του "υποχρεωτικά προαιρετικού" ή του "προαιρετικά υποχρεωτικού";
Αλήθεια, εκείνο το κουμπάκι που λέει "εξαίρεση από το πρωτόκολλο" γιατί δεν έχει αποκτήσει ακόμη νόημα;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση