Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ
silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα.
--- Τέλος παράθεσης ---
657 αιτήσεις - και οι περισσότερες εξ' αυτών με προβληματκά ή ελλείποντα δικαιολογητικά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατι barcode κυριοι του ΕΟΠΥΥ; Αναγραψτε τα ονοματα..ειναι προσωπικο δεδομενο η συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ;
manospall:
θριαμβος!!!657 ατομα !!! αφου εκαναν 4 μηνες τωρα θα κανουν αλλους 4 να βγαλουν οριστικα και μετα 4 μηνες για να γινει τοποθετηση !!! τελικα αυτο ειναι σπριντ ??? σε οτι αφορα αιτησεις σχεδον ολες εχουν μικρο προβληματα και ελλειψη τυπικων στοιχειων οπως διαφορα αιτησης βαθμου πτυχιου για παλαια πτυχια που δεν εχουν βαθμολογια η καποια εξωτερικου.ανευ ουσιας αν καποιος ειναι 6 η 10 οταν ι θεσεις ειναι πολλες.για μια ακομη φορα οι θεσεις ηταν περιπου 4 και οι υποψηφιοι 1.μια αναγνωση αρκει να δεις οτι μεγαλοι νομοι δεν εχουν ικανο αριθμο.επομενως ........Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςτομυ και α/βαθμια στα χαρτια και στο μυαλο των κυριων πολακη ξανθου.αν υπηρχε λιγο τσιπα θα επρεπε να ειχαν παει σπιτι τους.αλλα δεν εχουν !!!κανονικα θα επρεπε να παραδεχτουν κυριοι αποτυχαμε αλλα κατι θα σκεφτουν για να καθονται για οσο καθονται.η αληθεια ειναι οτι δεν βρηκαν ακομη και το μινιμουμ των γιατρων που εψαχναν.και επειδη τους ειναι δυσκολο να το καταλαβουν θα τους δωσει να το καταλαβουν ο ελληνικος λαος και ο ελληνας ασθενης.εχω μια προταση ......να τους απαγορευτει δια βιου η ασκηση της πολιτικης και να τους κανουν επι τιμη συμβεβλιμενους με τον εοπυυ και τους δυο με οτι εχουν οραματιστει. ο ξανθος να ανακατευει σκατα για 2-3 ευρω (ΜΑΥΕΡ κοπρανων) και ο πολακης να βλεπει οπως ο καθε αλλος γιατρος αποψη μου !!!!! αλλα εγω δεν κλαιω τον ελληνα γιατρο κατι θα βρει κλαιω τον ελληνα ασθενη και θα συνεχισω να τον κλαιω μεχρι να μαθω το οραμα των επομενων.γιατι με ευχολογια καλα ειναι θα δωσουν 100 ευρω επισκεψη αλλα να μας πουν και που θα τα βρουν γιατι εμενα ο εοπυυ μου χρωστα κατι χιλιαδες απο το 2011 και τοτε δεν ηταν αυτοι ηταν αλλοι.και φυσικα ο χρονος εξοφλησης.συμπερασμα δικαια και ξεκαθαρη κουβεντα μεταξυ κρατους ιατρων
manospall:
απωρια.......ξερει κανεις σε πιο σημειο κανουμε ενσταση????
manospall:
απορια ηθελα να γραψω.....αλλα απο το κινητο μερικες φορες μετα βλεπεις τα μαργαριταρια
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση